Мащабно и различно събитие посветено на най-важните теми от детското развитие се завръща с втори сезон София в началото на октомври

Близо 40 организации, експерти и практици ще се срещнат с родители и техните деца по време на второто издание на „Голямото изложение за малки мечтатели“ в Гранд хотел Милениум на 08.10.

28 Септември 2023 г.
Мащабно и различно събитие посветено на най-важните теми от детското развитие се завръща с втори сезон София в началото на октомври

Очакваме ви на 8 октомври на „Голямото изложение за малки мечтатели“.

Снимка: BeMore by Alegria

След успеха на пилотното си издание, проектът „Голямото изложение за малки мечтатели“ е на път да се превърне в традиционно събитие за София. Голямото изложение Сезон 2 събира огромно разнообразие от участници и  покрива най-важните сфери, свързани с детското развитие във възрастта от 3 до 12 години. Идеята на събитието е да предостави на родителите компетентни отговори и практични идеи по всички важни за тях въпроси в удобен формат, на едно място и в рамките на един семеен неделен ден, в който „няма скучаещи деца и е пълно с (отново) мечтаещи родители“ -споделят организаторите

Сред изложителите са учебни, спортни и арт центрове; детски академии за програмиране и опознаване професиите на бъдещето; специализирани издателства; производители на устойчива детска мода и здравословни храни, органични козметични продукти, екологични детски играчки; компании за кетъринг, декорация и организация на празненства, и други. Голяма част от компаниите ще предоставят ексклузивни ценови отстъпки от своите продукти и услуги единствено в рамките на събитието, а три компании ще проведат томболи с големи награди.

Специално място в Сезон 2 на „Голямото изложение за малки мечтатели“ е отделено на детското въображение. Посетителите ги очаква изненадващ „Кът на мечтателя“ – плод на партньорство на Голямото изложение с каузата #нитоденбезкнижки.

Семинарната програма на „Голямото изложение за малки мечтатели“ включва дискусии и сесии с експерти по разнообразни и актуални теми, от които родителите се вълнуват, а понякога и объркват къде и как да насочат ресурса и вниманието си: как да изберем професиите на бъдещето, езиците на XXI век, какво трябва да знаем за изкуствения интелект и неговото влияние, какви са стратегиите за ранно езиково обучение и по-ефективно учене изобщо, от една страна, и как да изградим емоционална стабилност у децата, да използваме силата на мечтите докато възпитаваме уверени деца, какви са възможностите на играта като начин на свързване с децата ни, и какво точно е свободната игра изобщо -  от друга. Ето как в Сезон 2 се изправяме пред предизвикателството да потърсим отговори как тези въпроси могат да намерят своите решения заедно, без да се налага да избираме страна.

Както и досега, достъпът до събитието е напълно свободен за посетители,  след предварителна регистрация. Регистрацията позволява на организаторите на Голямото изложение да предложат интересни работилници за малчуганите докато родителите им участват в семинарната част на събитието.  Шоколадова работилница, Музикална работилница, Научна демонстрация или Работилница-подготовка за училище – това са част от специалните безплатни възможности за регистрираните посетители. И не на последно място, регистрацията дава възможност желаещите да се включат в томболи за големи награди от самите участници в Голямото изложение – от стипендии за обучение до звездни гости на личен празник.

Организатор на изложението е агенция за социални и бизнес събития BeMore by Alegria, най-новият бранд от групата на познатите Alegria Weddings. Лицата зад компанията – Милена Филипова и Биляна Цанева, имат над 15 години опит в събитийния бранш и над 600 реализирани събития в България и чужбина. „Голямото изложение за малки мечтатели“ е първият им мащабен самостоятелен проект, вдъхновен от собствения им опит като родители на малки деца и създаден с много отдаденост, внимание и грижа за всеки детайл.

Повече информация за събитието може да намерите тук: https://golyamoto.com  и https://bemore.bg

Още от Новини

Румър Уилис

Снимка: Getty images

Румър Уилис празнува първия рожден ден на дъщеря си Луета

Антонио Бандерас и Никол Кемпел. Снимка: Instagram

Антонио Бандерас любимата му Никол Кемпел не бързат със сватба

Сензационно издание на „Алиса“ с илюстрации на Дали

Целта на изследването е да даде поглед върху това как социално-емоционалните умения (СЕУ) благоприятстват повишаването на постиженията и успешната реализация на младежите.

Снимка: Фондация „Лъчезар Цоцорков“

Социално-емоционалните умения са решаващи за академичния успех, професионалната реализация и качеството на живот на младежите

Плашилищата в новите епизоди трябва да се преквалифицират в Смешилища.

Снимка: Disney Channel

„Таласъми ООД“ се завръщат тази пролет

Коментари

Трябва да сте регистриран потребител за да напишете коментар

Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание.

Виж всички коментари

Вижте още

Снимка: Guliver / iStock

Здраве

Ръст и тегло на бебето до 1 година

Какви са нормите месец по месец и на какво може да се дължат отклоненията от тях

Снимка: Guliver / iStock

Здраве

9 ранни признака на аутизъм

Главната задача на родителите е да ги разпознаят

Илюстрация: Guliver / iStock

Здраве

Ужас: детето има глисти

Как да разпознаем паразитите и какво може да направим

По възраст

Илюстрация: Guliver / iStock

Здраве

От памперси към гърне

Как да направим прехода по-лек, обяснява психологът Галя Даскалова

Антонио Бандерас и Никол Кемпел. Снимка: Instagram

Заедно

Антонио Бандерас любимата му Никол Кемпел не бързат със сватба

Актьорът пусна рядка снимка с любимата си
Образование

Сензационно издание на „Алиса“ с илюстрации на Дали

За първи път в България след 55 години

Снимка: Guliver / iStock

Да поговорим

Лазарица e – празнуват само жените

Каква е символиката на този ден, обяснява нумероложката Милена Иванова

Отворена книга, кафе, люляк. Снимка: Getty

 

Жена, притиска с ръце корема си. Снимка: Getty

Здраве

Проблем, за който мълчим

Инконтиненцията засяга всички възрасти и при двата пола

Може би се питате защо бременността продължава 40 седмици?

Снимка: Shutterstock

Здраве

Колко точно трае всеки триместър

Ето как лесно да се ориентирате в изчисленията по време на бременността