Джулия Робъртс: Децата са ми приоритет

Актрисата признава, че обича да плете, да готви и да ги води на училище

Джулия Робъртс в кадър от филма "Денят на мама"

Снимка: cinefish.bg

Списание France Dimanche публикува интервю с актрисата, в което тя признава, че е майка както всички останали. А нейният приоритет са децата.

В романтичната комедия, която в момента е по кината във Франция, „Денят на мама“ (Joyeuse fête des Mères) и може да се глада и у нас , режисиран от Гари Маршал, тя играе ролята на Миранда – водеща на телевизионен базар, която поставя кариерата си на първо място в живота.

Филмите

„Денят на мама“ е създаден от същия екип, който прави още два филма. Те са посветени на популярни празници и също разказват романтични истории - „Денят на влюбените“ и „Новогодишна нощ“.

Това е и четвъртият общ проект на Джулия Робъртс с Гари Маршал. Той я режисира и в култови комедии като „Хубава жена“ и „Булката беглец“.

 „Денят на мама“ „намига“ към още една комедия с Джулия Робъртс. Тя носи същата перука, като в британския „Нотинг хил“. Лентата е посветена на американския празник на майката, който не се отбелязва както у нас на 8 март, а във втората неделя на месец май.

Героинята ѝ Миранда няма деца и се е посветила на кариерата. Въпреки това, във филма участват истинските деца на Робъртс - Хейзъл, Финиъс и Хенри. Във филма тя си партнира с Дженифър Анистън, Кейт Хъдсън, Джейсън Судейкис и Брит Робъртсън. Общото – те са майки. Майки за пръв път, самотни, мащехи, гей майки, отчуждени  ... връзка, която никога не може да бъде разрушена.

Семейството

В живота Хубавата жена няма никакви допирни точки с героинята от филма, в чийто образ влиза. В интервюто пред френското списание Робъртс признава, че преди всичко тя се чувства майка и то на голямо семейство.

Пет дни в седмицата ставам твърде рано – около 5 и 15 сутринта. Приготвям закуска на децата и обяд, който слагам в кутии. След това проверявам дали в чантите им нещо не липсва. И четири дни в седмицата аз ги карам с колата до училище“, влиза в подробности тя. А след това става още по-откровена:

Когато ми предложат нов сценарий, първото нещо, което гледам, е свободното си време. Обичам децата си. Откакто съм станала майка, моят приоритет е да съм вкъщи с децата си".

А на въпроса, как би определила семейния живот, звездата гордо отговоря:

„С моя съпруг, Даниел Модър, правим всичко възможно, за да може нашите деца да живеят в спокойна и приятелска атмосфера. Прекрасно е, че ходят на училище, но фактът, че не ги виждам 8 часа на ден, ме ужасява. Трудно се разделям с тях и постоянно се питам: „Какво правят в клас в този момент, какво ли им преподават учителите сега?"

Прекрасно е да ги гледам как растат“, признава тя.

Мона Василева

 

Коментари
Последни видеа