5 женски имена, заредени със силна енергия

Красиви, благородни, привличащи успех - имайте ги предвид, когато избирате име за своето момиченце

Снимка: Guliver / iStock

Всяко име, независимо от своя произход, значение и нумерологични вибрации, играе огромна роля в живота на своя притежател. Ще се съгласите, че някои от най-популярните женски имена и по света, и у нас, са заредени с изключително силна енергия.

Ако ви предстои да изберете име на момиченце, вижте значението на 5 от тях, разтълкувано от rambler.ru:

Ирина

Енергетиката в комбинацията от тези пет букви е една от най-силните. Жените, които са наречени с името Ирина, често отбелязват, че животът им е пълен с интересни събития. Ирина се радва на благополучие, успех и е много красива, силно сексуална, извънредно принципна и умна. Всичко това я прави една от най-прекрасните делови и самостоятелни жени, много умели в бизнес начинания.

Името е древногръцко, означава „мир“. Православната църква чества Св. Мъченица Ирина на 5 май.

Наталия

Наталия се отличава със стабилна енергия. Да прекършиш тази жена е практичеки невъзможно. Ако в други имена силата или слабостта вземат превес, при Наталия всичко е изключително балансирано и тя постига най-добрите и стабилни резултати във всички начинания.

Тази жена има хармонични черти, разбира се с всички хора. Понякога да има мистично излъчване – имено нейната тайнственост е пленителна за мъжете. Това име притежава аура, която привлича силно, има изявени лидерски качества. Наталия се превежда като „рождена“ от латински, празникът е на 26 август.

Татяна

Татяна е искрен, топъл, „уютен“ човек, в нейно присъствие всички се чувстват спокойно. Притежава силно изразено достолепие, царственост и семейни ценности – в нейния дом често е пълно с гости, в личния ѝ живот обикновено всичко е добре, не е чудно, че името се свързва с добра организираност.

Никой не може да възпита децата в толкова задушевна обстановка, каквато тя би могла да осигури.

Понякога с нея е толкова спокойно, че чак е скучно, но това е пренебрежим минус на фона на страхотните качества, които притежава тази „приказна царица“. Честваме Св. Татяна на 12 януари.

Виктория

Притежателките на това име са родени да побеждават - Виктория означава „победа“ на латински. Разбира се, и те имат свои слабости, но преобладават неизчерпаемите им сили и възможности.

Викториите имат огромна енергия и желание да дадат най-доброто от себе си на света, успешно се състезават с мъжете.

Те намират по-трудно своята половинка за цял живот, отколкото други жени със силни имена, защото с Виктория не е лесно да се живее под един покрив – към нея е нужен особен подход. Но съпругата, наречена с това име, никога няма да остави мъжа си, ще решава рамо до рамо с него всички проблеми.

Нейният имен ден се празнува на 11 ноември.

Елена

Елена се превежда като „светла“ или „ясна“.

Жените, наречени с това име, имат много достойнства и само един недостатък – рядко използват своето въображение. Но благодарение точно на това рядко ревнуват, което си е качество.

Елена въплъщава в себе си качествата на учител, началник и истински приятел. Притежава много знания и информация, тя е чудесна майка и въобще жена, привличаща околните с това, че е способна да обича навеки и не е способна на предателство.

Св. равноапостолна царица Елена честваме на 21 май.

Коментари
Последни видеа

Тъгата е

04 февруари 2023 г.