Каква майка сте на детската площадка според зодията - звездите говорят

Пясъчникът не е за децата на мама Овен, мама Лъв възприема ходенето до пързалката като празник...

11 юни 2019 г.

Снимка: Guliver / iStock

Забелязали ли сте, че всички деца се държат по различен начин на площадката за игра? Но е доста интересно и как се държат техните майки на това място – поглеждаме към звездите, за да разберем:

Овен

Мама Овен рядко води хлапетата си на детската площадка, тъй като предпочита по-активни разходки: качва потомството си на ролери или на колело, или им купува топка или друго друго оборудване за спорт на открито. Пясъчникът не е за нейните деца, а бърборенето с други родители не е за нея, затова, ако на площадката няма игрище за футбол, бадминтон или други физически активности тя обикновено го подминава.

Телец

Мама Телец на детската площадка се държи крайно предпазливо и обстоятелствено – първо я разглежда от всички страни колко е безопасна, после измерва територията и инспектира всички съоръжения. Чак тогава разрешава на детето си да играе, като му дава куп препоръки да внимава, и започва лек неангажиращ разговор с други родители.

От време на време, представителите на този знак привиква хлапето си да му избърше носа, да му даде водичка, да изяде ябълка или друго полезно нещо и проверява дали не се е изпотило.

Близнаци

Мама Близнаци на детската площадка обикновено ходи не само, за да си поиграе детето ѝ, но и за да пообщува със сродни души, да сподели своя опит, да научи новините около блока, да обмени рецепти и да се изфука с новите си обеци.

В това време представителките на този зодиакален знак не обръщат голямо внимание на хлапето, и то може на воля да скача, да си удари коляното, да научи някоя и друга мръсна дума, да си скъса блузката, да си счупи камиончето и каквото там още се сетите – майка му няма да му се скара, тя е благ човек и ще му направи забележка спокойно, но после, след като си тръгнат.

Рак

Мама Рак на детската площадка е напрегната, съсредоточена и сурова. Тя със свити устни следи дали някой не обижда детето, дали не го бута, дали то не тича прекалено бързо и дали не е пъхнало нещо неизмито в устата си. Представителките на този знак рядко сядат близо до други майки.

В душата си те са много горди със своето хлапе, но никога не разказват подробно за техните подвизи и бели от страх, да не чуят завистници. Но все пак са склонни да обсъждат с околните своите методи на възпитание, начин на хранене и въвеждането на ред.

Лъв

Мама Лъв води детето си на площадката за игра като на празник, облича го в най-хубавите дрешки и обича, когато всички се възхищават на неговата красота.

След като ги оставят край катерушката, представителките на този знак сякаш им дават пълна свобода да правят каквото си искат, но всъщност внимателно следят какво се случва.

И дори да изглежда, че лъвицата общува активно с другите родители и не забелязва какво става около нея, това не е така: ушите ѝ винаги са нащрек всичко с детето ѝ да е под контрол.

Дева

Мама Дева има време за всичко на детската площадка, защото една от нейните силни страни е да комбинира контрола над детето и комуникацията с околните.

Грижовните Деви следят какво прави тяхното, както и останалите хлапета, съветват другите родители за правилното хранене и възпитание, готови са да споделят нови открития в педагогиката и да обсъждат качеството на работата в детската градина, училището, поликлиниката и всички други тематични институции.

Представителките на този знак много често използват отиването до игралната площадка, за да демонстрират, че са най-добрите и компетентни мами на света.

Очаквайте продължение.

Източник, превод Марина Атанасова

Коментари
Последни видеа