Шедьовър в чинията

Майка на 3 деца превръща храната им в произведение на изкуството

03 септември 2020 г.

Снимка: Shutterstock

Майка от Токио, известна в социалните мрежи с псевдонима Etoni Mama, която има 3 дъщери на 12, 10 и 8 години, ги изкушава с кулинарни шедьоври.

За да разпали апетита им тя проявява креативност и превръща чиниите в произведение на изкуството.
Постено кулинарните способности на Etoni Mama нарастват и достигат нови върхове. А създаването на шедьоври става нейно хоби.

Etoni Mama редовно публикува блюдата в своя Instagram, пуска и видеоклипове на своите невероятни кулинарни идеи. Така вече е събрала над 151 хиляди последователи.
Фантазията и уменията ѝ нямат граници и тя успява да създаде наистина произведения на изкуството и то като използва най-обикновени продукти.

Снимка: Instagram

А най-строгите ѝ съдии, ако опре до оценки, са нейните три дъщери. Защото храната освен че трябва да изглежда великолепно, трябва да е и много вкусна.

За самата нея работата в кухнята е истинско удоволствие, но като всяка жена и майка, тя не разполага с много свободно време. Освен, че отглежда три деца, тя работи като възпитателка в детска градина.

Снимка: Instagram

„Още докато подбирам съставките, във въображението ми нахлуват куп идеи. Никога не забравям, че приготвям храна за дъщерите си – трябва да е апетитна и вкусна“ , разказа тя в интервю за Bored Panda. 

Снимка: Instagram

 

Коментари
Последни видеа