Подкаст „Моят портфейл“ на „Мениджър“ (епизод 1)

Защо трябва да инвестираме, а не само да спестяваме

18 май 2022 г.

Снимка: "Мениджър"

Чисто български ли е феноменът Искам да забогатея бързо и ако може без да работя“ и защо личната финансова сигурност отдавна не е въпрос само на това да спестяваме, а и да пристъпим смело към следващата стъпка - да инвестираме.

За всичко гова говори Даниел Николов в първия епизод от поредицата „Моят портфейл“, с който стартира подкастът на „Мениджър“. Защо е правилният човек за тази тема ли? Защото има над 15 години опит в тази сфера – и с традиционните, и с алтернативните инвестиции. Завършил във Виена, после живял и работил в САЩ, а вече над седем години е в сърцето на ЛудиАрс – един по-различен финансов и инвестиционен консултант, който може да изготви персонален финансово-инвестиционен план, базиран на вашия рисков профил и конкретни цели. Обсъжда и как държавата управлява парите ни и при положение, че знаем, че е зле, защо ние не се нагърбим с това. Разбира се, не по „пирамиди, фараони“ начин, а по доста по-смислен с добавена стойност за нас модел. Коментира и как се отразяват неочаквани събития - пандемията, войната в Украйна - на инвеститорите (и малките, и големите).

Първата поредица от подкаста на Мениджър, подготвена в партньорство с „ЛудиАрс“, е за лични финанси и инвестиции и се състои от пет епизода, които ще бъдат излъчени в пет поредни седмици.

Приятно слушане!

Епизод 1 от поредицата "Моят портфейл" на подкаста на Мениджър можете да чуете и в: 

Anchor

Spotify

Pocket Casts

Google Podcasts

The Podcast Place

Коментари
Последни видеа