Първи трейлър на пълнометражния "Семейство Адамс"

Ако мислите, че вашето семейство е странно, помислете пак

06 октомври 2019 г.

Снимки: "Форум Филм България"

Те са толкова странни, че изобщо не е странно, че са ни любими, а най-хубавото е, че този Хелоуин странниците се завръщат на голям екран, за да ни запознаят с още по-необичайни похвати за сплотяване! "Семейство Адамс" е една от най-колоритните фамилии на всички времена, както заради семейните ценности, които са извън всякакви общоприети норми и стандарти, така и заради любопитството, което провокират от първата си поява до ден днешен.

Още с дебюта си през 1938 г. като рисунки в The New Yorker, създадените от Чарлз Адамс образи се превръщат в абсолютен хит. През следващите години героите се превръщат в попкултурен феномен и се утвърждават като едно от „любимите семейства на Америка“, а емблематичната им музикална тема няма как да напусне съзнанието ви, веднъж попаднала там.

Първият трейлър на анимацията "Семейство Адамс" запознава с общата призрачна картина, на фона на която се развива историята. Мортиша и Гомес са изградили стабилни семейни устои на хълм в близост до жизнения и светъл Ню Джърси, но нито един симпатичен и сладникав елемент не е в състояние да развали така желания, шокиращ за останалите хора, уют… До сега! Уенсди се сблъсква със социалната среда, различна от нейната реалност, след като ѝ се налага да посещава съвременния затвор за деца, известен ни като „училище“, докато непохватният и заинтересован повече от експлозии и бели Пъгсли трябва да намери сили да признае пред себе си и семейството си, че е време традициите да бъдат нарушени и той може би не е типичният наследник на семейните ценнотси!

В предстоящата аниамция с нов и модерен аранжимент се завръщат и песните от емблематичния саундтрак на филма, изпълнени от големи музикални звезди. „Кристина Агилера, музикалната банда Migos, Карол Джи, Рок Мафия и Снуп Дог са могъщи таланти. Не можехме и да мечтаем за по-добра комбинация от световни суперзвезди, които да вдъхновят публиката да приветства странностите и да празнува абсурдите с две чисто нови песни, които перфектно допълват тази прекрасна продукция.“, споделя президентът на Motion Picture Group, MGM Джонатан Гликман.

  • Кристина Агилера – „Haunted Heart"
  • Migos, Карол Джи, Снуп Дог и Рок Мафия – „My Family"

 

Коментари
Последни видеа

Разговор

19 октомври 2019 г.