6 зодии ще имат повече трудности в училище

Хороскоп, който може да ориентира родителите какво да очакват, предлага го астролог

08 октомври 2022 г.

Снимка: Getty

Траекторията на небесните тела оказва влияние дори на това как се представят учениците и какви успехи постигат. Ето и хороскоп, изготвен от астролог, от който може да научите за перспективите на вашето дете през новата учебна година.

Телец
„Младите бунтари” ще имат нужда от два месеца за адаптация към новата учебна година – септември и октомври. Но дори през ноември обучението им няма да върви гладко. Затова родителите, особено на първокласниците и на учениците, които са сменили училище, ще имат нужда от много сили и търпение тази година.
Децата ще очакват тяхната помощ и внимание. Майките и татковците трябва да се въоръжат с търпение и да им помагат да се справят с възникналите трудности. А проблеми определено ще има.

Близнаци
Семействата с дете Близнаци също трябва да се подготвят. Вашето дете ще е просто неузнаваемо тази учебна година. То ще прояви невероятна смелост, енергичност, постоянство, твърди астрологът. Това поведение, заедно с нецензурен език, самонадеяност или наглост, може да е и форма на неподчинение. Ето защо родителите не трябва да пропускат момента и е разумно да насочат енергията му в конструктивна посока: оставете детето да намери ново хоби или да посвети повече време на спорта.

Рак
Някои представители на Раците са подготвили "изненада" за родителите.
Първо, ако хлапето си даде почивка от ученето, това ще доведе до големи проблеми. Вторият срок ще бъде особен труден за него.
Второ, ученикът внимателно ще скрие истинското си положение и оценки от родителите си.
Ще се увеличи желанието му да опита забраненото, да прекрачи в непознатото, да преживее онова, от което се е отказвал. И да прикрие следите си.
Но този сценарий не се отнася за всички малки Раци. За тези, които са се задълбочили в уроците, сега, напротив, идва благоприятен период. Техните усилия ще бъдат възнаградени: има шанс да подобрят оценките си, да спечелят олимпиадата или да се проявят на конкурс.

Снимка: Getty

Лъв
Родителите не бива да се разстройват. Лъвове тази учебна година изобщо няма да мислят за училище. Отношенията с приятели са връхната точка на програмата, кавгите с приятелки са по-важни от ненаучените уроци, възможността да се покажат пред връстниците си, ще ги мотивира повече от дипломата.
С други думи, децата имат нужда от социален живот и обществено внимание.
Астрологът съветва родителите да не забраняват на детето да „се мотае“, а по-скоро да му помогнат да си намери подходящи приятели, с които да има общи образователни интереси.

Везни
От втория срок Везните ще загубят бойния си ентусиазъм. Те дори могат да забравят какво са научили, да се спуснат надолу в академичното представяне. Но желанието им да спорят с околните няма да намалее.
Тези деца изпитват нужда от бърз растеж и още по-бързи постижения. И сега за тях е трудно да приемат необходимостта да се тъпчат с уроци, защото това евентуално ще им е от полза след 10 години.

Стрелец
Може би дори през новата учебна година децата Стрелец ще се различават - тези „малки воини“ ще се включат в различни битки и кавги през цялата година.
Вероятно детето ви просто няма лично вдъхновение и интересни занимания, така че предпочита да тормози, критикува, и разпалва конфликти, за да докаже на себе си, че струва нещо. Е, и ... защото животът в борби изглежда малко по-интересен.

Мона Василева

Коментари
Последни видеа

Смелост

09 февруари 2023 г.