Мегън Маркъл посети приют за жени във Ванкувър

Извън кралското семейство тя би печелила по четвърт милиард на година

15 януари 2020 г.

Снимка: Getty

Херцогинята на Съсекс Мегън Маркъл направи първата си публична визита след като с принц Хари обявиха, че се отказват от привилегиите си като членове на кралското семейство и искат да продължат живота си като финансово независими граждани. Актрисата се появи изненадващо в Downtown Eastside Women’s Center във Ванкувър и в продължение на два часа дискутира опциите да подкрепи приюта.

Институцията осигурява подслон, храна и консултации на над 500 жени и техните деца всеки ден

"Вижте с кого пихме чай! Херцогинята на Съсекс дойде днес, за да обсъдим проблемите, засягащи жените в общността ни", гласи посланието в официалната Facebook страница на приюта.

Докато Хари и Уилям тушират инсинуациите, че Мегзит е провокиран от вътрешен натиск в семейството, а Елизабет II и съветниците й умуват какви биха били ролите на херцога и херцогинята на Съсекс извън периметъра на короната, специалист прогнозира какво състояние може да натрупа двойката още в първата си година на свобода.

Пиар гуруто Макс Марксън,

Организирал мотивационни семинари и лекции за знаменитости от калибъра на Бил Клинтън и Арнолд Шварценегер

Коментира пред Daily Mail: „Мегън може да изкара с лекота четвърт милиард годишно, като от там нататък състоянието й ще расте главоломно.

Бих дал на кралските особи 5 милиона долара на мига за няколко посещения в Австралия.“

Марксън предположи, че в ерата на стрийминг платформите и предвид актьорския бекграунд на Маркъл семейството може би ще получи тлъста сума от гиганта Netflix за документално риалити. Написването на отделни автобиографии също е потенциална златна мина, която би могла да компенсира седемцифрената сума за годишна издръжка на Хари от страна на баща му принц Чарлз.

Коментари
Последни видеа

Закони

22 януари 2020 г.