Дора Изследователката в 5 пъзела

И във въображението на деца по целия свят

 

Ето нещо, което ще бъде забавно за всички деца, навършили 3 години - „Моята първа книжка с пъзели, 2“. В нея има пет пъзела с участието на добре познатите герои и приятели на Дора Изследователката.

Децата могат да ползват изображението под всеки пъзел като ориентир, а накрая ще прочетат получените истории и ще се забавляват със случките в тях. Освен че е увлекателна, книжката предизвиква въображението, способността за концентрация и визуалната памет на малките и ги кара да изпитват удовлетворение, че са постигнали нещо сами.

Проектът на MTV и канал „Никелодеон“ има шест номинации и една награда „Еми“, а днес култовата анимационна героиня и нейните приятели владеят въображението на дечица от 3 до 9-годишна възраст по всички краища на света.

Книжките за будното момиченце са богато илюстрирани и преливат от забавни случки и интересни факти. Лъскавите стикери и картинки за изрязване ангажират вниманието на децата, поощряват активността им и развиват творческия им усет. А книжките с пъзели без съмнение са сред най-предпочитаните заглавия за малчуганите, твърдят издателите от "Колибри".

Коментари
Последни видеа