12 фрази, които трасират пътя до развода

Ако сте разумен мъж, си ги спестете

03 юни 2020 г.

Илюстрция: Guliver / iStock

Има един етап в отношенията, когато буквално на 5 минути в главата ви се върти мисълта за развод. Равновесието е нестабилно, отношенията – крехки.
Ето 12 изречения, които мъжът произнася, и които със сигурност могат да взривят брака, събрани от detstrana.ru. 
Вероятно фразите не са 12 , а много повече и всяка жена може да продължи списъка ... Тези обаче са наистина дразнещи.
Когато той каже:

1. Животът ще е същият и след като родиш. Стройна, засмяна, стъпила на степера, в една ръка с баница, в другата – с ревящото бебе ... Действително, така ли си представяте жена си, която е в отпуска по майчинство?

2. Вечерята още ли не е готова? Да, да, ей сега ще дотичам в кухнята, за да ти сервирам. Боже, имам цели 10 минути свободно време между коликите, разходката, кърменето ... може и да успея.

3. Бебето май тази нощ спа непробудно? Не, не спа. Аз също. Но се радвам, че ти си поспал.

4. Трябва да си по-внимателна с детето. Коя майка няма да кипне от ярост, като чуе такъв съвет.

5. О, стига, не преувеличавай. От хрема никой не е умрял. Да. Това го каза и поредният лекар, който преглежда детето, но то плаче неутешимо, а това не успокоява майчината тревога. Напротив.

6. Ти така и така нищо не правиш, стоиш си вкъщи. Естествено, ако не се вземе предвид списъкът от 157 неща – аз по цял ден пия кафе и си лежа на дивана.

7. Мама се обади, сега ще дойде. Обожавам гостите да идват без предупреждение, когато къщата е с краката нагоре, а аз планирам да си взема душ. Всъщност колко по-забавно е да посрещаме свекървата?

8. Много ми се иска да помълчим. На работата ми надуха главата. Отлично – стига ми „Здравей“ и „Лека нощ“, щото и моят ден беше ... наситен със събития. Дали?

9. За какво ти е маникюр, нали си седиш вкъщи. И истина – преди седмица имах време за душ, а тази да си направя косата си със сешуар. Съвсем не искам да изглеждам привлекателно.

10. Много съм уморен. Да, ясно. Какво ли знам аз за умората?

11. Преди беше някак по-страстна. Странно, че недостигът на сън и умората не са сред афродзиаците.

12. Къщата ми се струва някак мръсна и неподредена. Вероятно. Прахосмукачката е в ляво от теб, а парцалът – в банята.

Коментари
Последни видеа