Агресия в училище: и звездите на Холивуд не са били пощадени

Ето на кого и за какво са се подигравали в детството

22 ноември 2019 г.

Снимка: Guliver / Getty

Днес много се говори за агресията в училище, за издевателствата и подигравките, с които децата целенасочено се обиждат помежду се. Те са насочени към различната външност, характер, предпочитания, вкус ... Много от малчуганите дори не смеят да говорят за това в къщи.
Важно е обаче родителите да открият признаците на тормоз и на време и да вземат мерки. Защото тези травми понякога за цял живот бележат детето.

Много известни и прочути днес актьори, певици, музиканти в детството си също са били обект на подигравки и обиди. Днес те имат стотици хиляди последователи в Instagram и Facebook, но не и в детството, когато по една или друга причина са обиждани и сочени с пръст. 

Например съучениците подигравали Блейк Лавли, защото била твърде висока и едра за възрастта си и затова, че е имала „жълти коси“.

Джъстин Тимбърлейк страдал от силно акне.

Снимка: Guliver / Getty

Момичетата му се подигравали и го отбягвали. Вярвате ли в това днес?

Виктория Бекъм била срамежлива и резервирана, затова получавала обиди и често съучениците ѝ я замеряли с каквото им падне.
Мадона е била обект на подигравки, затова че е била силно окосмена, а Риана – заради изкючително бледата си кожа, като „на мъртвец“.

Източник: parents.fr , превод Мона Василева

 

Коментари
Последни видеа