„Семейни игри“ – конкурс, в който всички награди са първи

А детските бели са с предимство - как и защо да участвате

19 април 2018 г.

Снимки: Юлиян Донов

Като сайт за радостите, тревогите и подвизите на родителството, ни се иска да покажем екстремни и комични, обичайни и радостни ситуации, каквито съпътстват всяко семейство с малки деца. Да поощрим майките и бащите да ни изпращат своите всекидневни, но и смешни житейски моменти.

Може да кандидатства всяка снимка, запечатала мил и уникален миг от семейния живот – ключова е семейната емоция, а детските бели са с предимство.

Вече започнахме и играта и има много време - конкурсът ще продължи до 31 май, а наградите ще обявим на 1 юни.

Какви са наградите

Просто прекрасни! Авторите на първите три снимки, които ще отличите вие – читатели на фейсбук страницата на Новите родители, ще бъдат наградени всеки със спортна раница Samsonite.

В нея удобно можете да напъхате всичко, което ви трябва за екскурзия, ваканция, пътешествие, за спорт, за разходка из града. Побира огромно количество и даже ще остане място за бебешките джунджурии.

И това въобще не е всичко, защото снимките от четвърто до десето място включително, отново определени от вас, ще получат за награда ваучер от Хиполенд, всеки на стойност 100 лв. Децата ще са най-доволни, но и майки, и бащи няма от какво да се оплачат.

Можете да разгледате условията, да качвате вашите фотографии и да гласувате на воля тук.

Успех!

Коментари
Последни видеа