Сезонните неразположения при децата и различните методи на лечение (подкаст)

Кои са най-разпространените вируси в момента и каква е разликата с грипа? Как да реагираме най-правилно и до колко градуса температура можем да чакаме, ако малкото се разболее? Разговаряме с д-р Зорка Угринова

08 ноември 2022 г.

Снимка: Shutterstock

В сезона на вирусите и настинките, безспорно най-честата тема за разговори и притеснения сред родителите са болестите на децата и начините на лечение.

Кои са най-разпространените вируси в момента и как да ги различим, ако забележим неразположение при детето? Какви мерки да вземем в случаи на диария, за да предпазим малкото от обезводняване. И един въпрос, който често замисля родителите – до колко градуса температура могат да чакат и кога трябва да предприемат нещо, за да я свалят. А така също – кога антибиотиците действително са необходими. Кои са всъщност най-честите грешки на възрастните, когато детето се разболее?

По всички тези въпроси разговаряме с д-р Зорка Угринова, специалист обща медицина и клинична хомеопатия с повече от 25 години стаж. Преподавател по хомеопатия към Европейска школа по клинична хомеопатия.

Приятно слушане!

- Spotify

- Anchor

- Pocket Casts

- Google Podcasts

- The Podcast Place

Коментари
Последни видеа