Единствената книжка за твоето дете

Чудесен подарък за всякакъв повод

В детските ни лета, когато часовете се мереха с броя падания от колело, спечелените турнири на топчета и откраднатите джанки от съседния двор, имаше едни тихи моменти с любими книжки, в които си представяхме какво велико приключение ще е, ако и ние сме сред героите по страниците им.

Това вече е възможно благодарение на lostmy.name. Група прекрасни хора, вярващи, че всекидневието на децата трябва да е пълно с дъги, еднорози, дракони, рицари, въобще – с магия, колкото поеме, създават истински персонализирана детска книжка.

Тя се казва „Малкото момченце/ момиченце, което си изгуби името“. И в нея, както може би става ясно, се разказва за момченце или момиченце (зависи на кого ще правим подарък), което тръгва на пътешествие, за да намери изгубеното си име. По пътя среща всякакви животни и магически създания, които му дават по една буква от името му.

Всяка книжка съдържа различни букви и различни герои, т.е. две еднакви книжки няма.

Разбира се, буквите накрая образуват името на детето, получило книжката. Изненадата в края ѝ, когато се разбира, че хлапето, което я разлиства, всъщност е героят на историята, е неописуема.

Дава ни се възможност да изберем момченце или момиченце, което най-много прилича на нашето дете, да разлистим страниците, преди да поръчаме, както и да сложим специално посвещение, което да бъде отпечатано заедно с книжката.

Създателите на платформата предлагат книгата на английски, немски, испански, френски, холандски, италиански, португалски, шведски и датски и обещават безплатен шипинг до всяка част на света. Освен това има отстъпки, ако се купят повече книжки.

Струва 29,99 долара, а радостта, която доставя на децата, си е направо безценна. До момента тази радост е достигнала до повече от милион и половина малки сладури по света в 169 държави. Явно магията се разпространява бързо.

Книжката може да се поръча тук.

Коментари
Последни видеа