За нас

noviteroditeli.bg е сайт за радостите, тревогите и подвизите на родителството.

Сайт за хора, които имат много ангажименти и много мечти, които се стремят към успешна кариера, но в същото време са отдадени докрай на семейството си и искат да предоставят най-доброто на своите деца.

noviteroditeli.bg знае много, но и не се стеснява да пита когото трябва. За да е винаги в час и в помощ на новото поколение родители - модерно мислещи и напредничави обитатели на свят, който се изменя и преобръща представи и знания, табута и планове.

noviteroditeli.bg има мнение и се радва, когато и другите имат какво да кажат.

noviteroditeli.bg не бърза заникъде, но цени времето и затова избягва да го губи с несъществени неща.

noviteroditeli.bg разчита на опита на всички поколения, защото знае пословицата, че е „нужно цяло село, за да се отгледа едно дете”.

noviteroditeli.bg вярва, че всеки от нас има право на избор, затова не съди и не размахва пръст, а се опитва да разбира и да бъде полезен, така че читателите да се чувстват пълноценни, успешни и щастливи – родители и деца.

noviteroditeli.bg търси съмишленици и добри идеи как да направим пътешествието на децата си през този свят по-красиво, по-справедливо и по-смислено преживяване.

noviteroditeli.bg е за всички – деца, пораснали деца, настоящи и бъдещи родители, – които вярват, че има смисъл само ако мислим един за друг с добро.

Затова noviteroditeli.bg се старае да подбира последна информация от световни проучвания по най-различни теми, засягащи родителството и децата; намира най-точните събеседници, когато става въпрос за здравето на духа и тялото; споделя личните си преживявания и истории за детството и родителството; забавлява се от сърце с най-смешните моменти на родителите и децата; търси нови приятели и техните мнения за всичко, което ги вълнува.

Издава "МИТ Прес" ООД, част от "ВМ Финанс Груп".

Васил Мирчев и Александра Мирчева са физически собственици на изданията на "МИТ Прес" - списание "Мениджър" и сайтовете www.manager.bg, www.obekti.bg и www.noviteroditeli.bg.

Редакционен екип:

Станислава Петкова-Зарева, главен редактор
Мария Телбис, зам.-главен редактор
Боряна Телбис, Веселина Мончева, редактори

Последни видеа