Мел Гибсън за пръв път показа бременната си приятелка

Писателката Розалинд Рос носи деветото му дете

Снимка: Guliver / Getty

Известният американски актьор мина по червения килим под ръка с приятелката си писателката Розалинд Рос. Двамата бяха Заедно в Австралия за премиерата на новия филм на Гибсън като режисьор Hacksaw Ridge в театъра в Сидни.
Феновете на актьора за първи път видяха леко окръгленото коремче на 26-годишната Розалинд, която носеше черна дълга рокля. И въпреки, че тоалетът с нищо не издаваше предстоящото щастливо събитие, този детайл нe убегна от погледа на любопитните.

Снимка: Guliver / Getty
 

Романът между 60-годишния актьор и 26-годишната писателка започва в Лос Анджелис. Първата им среща е в продуцентската компания Icon Productions, основана от Гибсън през 1989 г. Розалинд е в офиса във връзка с работата, която ще започва в компанията и така двамата се запознават.
Сега двойката очаква бебе. То ще е девето по ред за Гибсъ, който има вече има 6 сина и 2 дъщери. Седем от тях са родени от брака с първата му жена Робин Мур - Хана (1981), близнаците Едуард и Кристиян (1983), Вили (1986), Луи (1988), Майло (1991), Томи (2000). А и шестгодишната Люси е от брака му с рускинята Оксана Григориева.

По материал на: letidor.ru
 

 

 

Коментари
Последни видеа