Бен Афлек разказа за случайна среща на сина си с принц Джордж

Актьорът обяснява как Сам се запознал с кралските наследници

Снимка: Twitter

44-годишният Бен Афлек разказа за необичайна среща на сина му – четиригодишният Самюел с двамата невръстни наследници на престола – принц Джордж и принцеса Шарлота. От срещата Сам останал не само с приятните спомени, но и с ... хрема и настинка.

Както разказва актьорът, всичко започнало с пътешествие на семейството до Острова. Те решили да го придружат в Англия, където Бен имал снимки за бъдеща продукция.
Въпреки, че Афлек и Дженифър Гарнър през юни миналата година обявиха, че ще се разделят след 10-годишен щастлив брак, те като че ли постепенно превъзмогват изневярата на актьора и поддържат добри взаимоотношения. И, ако в началото, когато се разрази скандалът, свързан със забежката на Афлек с тяхната детегледачка, Дженифър не искаше и да чуе за него, то сега с течение на времето, те не само стопиха ледовете, но има и слухове, че ще спрат и бракоразводния процес.

В един от дните, когато Гарнър оставя Сам на грижите на таткото, двамата се отправят на разходка в лондонски парк.
„И точно, когото стигнахме до детската площадка, видях че там се случва нещо необичайно. Имаше твърде много добре облечени възрастни – мъже, със слушалки в ухото. И веднага познах, че симпатичното момченце и момиченце, които си играеха на площадката с моя син, не са кои да е, а принц Джордж и принцеса Шарлота. Останах поразен ...
Все пак ми направи впечатление, че младият наследник на короната през цялото време кихаше. И на следващия ден Сам също имаше хрема и вдигна температура. Един ден обаче той ще може да разказва на своите деца, че преди години се е заразил с грип от бъдещия крал на Англия“,
смее се Афлек.

Източник: deti.mail.ru

 

 

 

Коментари
Последни видеа