Адам Ливайн и Бехати Принслу станаха родители за трети път

Подробности за новороденото все още не са известни

01 февруари 2023 г.

Снимка: Getty

Солистът на Maroon 5 Адам Ливайн и красивата му съпруга – моделът Бехати Принслу имат бебе, съобщава Рeople.
Засега младите родители не са споделили никакви подробности за попълнението в семейството, само потвърдиха новината за раждането на третото им дете. Ти имат и две пораснали дъщери, които са с малка разлика във възрастта – 6-годишната Дъсти Роуз и 4-годишната  Джио Грейс.
Преди месеци ​двамата коментираха разширяването на семейството си.
В интервю за Entertainment Tonight , Принслу каза, че винаги е знаела, че иска още деца. 

„Но аз също искам пет деца, но дори не си го помисляйте. Знаете ли какво,

никога не казвайте никога 

Искаме голямо семейство, кой знае. Оставяме го на произвола на съдбата. Както ще бъде, така ще бъде. Няма ограничение за съвършенството"“, каза моделът. 

Бехати призна, че се е замислила за третото по време на пандемията, когато е гледала как две им деца играят с баща си.
А през септември моделът вече потвърди новината за бременността.
Съпругата на рок звезда с гордост показа растящото си коремче в социалните мрежи, а за  Деня на Вси светии публикува в блога си селфи в готик тоалет.

Снимка: Instagram

Но както знаете, миналата година семейната лодка беше поразена от бури, предателства и флиртове. Докато Принслу беше бременна, любящият Адам беше обвинен, че има афера.
Моделът Съмнър Строу разказа, че е имала връзка с него от година. Тя публикува кореспонденцията със звездата, в която той не само флиртува с нея, но и пише, че би искал да кръсти сина си в нейна чест. Всички замръзнаха в очакване на силен развод ... Но това не се случи.

По-късно лидерът на Maroon 5 призна, че е направил грешка. Той каза, че няма лъжа или по-скоро няма предателство, има само флирт онлайн. Обръщайки се в публично с изявление, публикувано в социалните медии, Ливайн написа: „Бях късоглед да говоря с някой друг освен жена ми по начин, който може да се разглежда като флирт. Нямах афера, но прекрачих границата в много важен момент от живота си. Предприех активни стъпки, за да поправя това със семейството. Жена ми и семейството ми са всичко, което ме интересува на този свят. Да бъда толкова наивен да рискувам единственото нещо, което наистина има значение за мен, е глупост. Това беше най-голямата грешка, която можех да направя. Никога повече няма да го направя. Поемам пълна отговорност. Ще се справим с това. И ще преминем през това заедно."
 

Коментари
Последни видеа