Джордж Клуни стана нощна бавачка на близнаците

Актьорът е най-щастлив в ролята на татко

Снимка: Guliver / Getty

Приятелите на Джордж Клуни и съпругата му не спират да го хвалят, цитирайки Амал. Актьорът бил баща за пример, какъвто не се среща често. Той не само активно се включвал в отглеждането на близнаците и оказвал всякаква помощ и подкрепа на съпругата си, но и поел и по-голямата тежест по обгрижването на малките Ела и Александър, съобщава hollywoodlife.com.

Още преди идването на бебета на бял свят, таткото така подредил ангажиментите и графика си, че да си освободи възможно най-много време, за да е до съпругата и близнаците. Той успял да завърши почти изцяло започнатите филми, а датата на снимките за следващия телевизионен проект On Becoming a God in Central Florida, на който той е продуцент, дори още не е определена. Така че Клуни може изцяло да се посвети на семейството си.

И той е определил за себе си най-трудната роля – гледането на близнаците през нощта, твърдят приятелите му. Решението на Клуни и Амал да не вземат бавачка, наложило някой да се грижи за тях през нощта. И таткото ставал и ги обслужват безропотно при всеки техен плач, за да даде възможност на Амал малко да отдъхне.
Той не само сменял памперси, но и хранел с биберон Ела и Александър, които се появиха на бял свят на 6 юни.
И, макар че е на 56 г., актьорът явно е най-щастлив с ролята си на татко.

Източник: news.rambler.ru, превод Мона Василева

 

Коментари
Последни видеа

Разговор

19 октомври 2019 г.