Оливия Уайлд роди момиченце

Малката Дейзи се роди на Международния ден на момичетата

16 октомври 2016 г.

Снимка: Guliver / Getty

Оливия Уайлд и дългогодишният ѝ годеник Джейсън Съдейкис (41) станаха щастливи родители на малката красавица Дейзи Джозефин в четвъртък на 11 октомври. Това съобщи самата Оливия в Instagram вчера. Така семейството получи попълнение и стана четиричленно, а 2-годишният Отис Александър се сдоби със сестричка.

„ Дейзи Жозефин Съдейкис. Родена като бос, на международния ден на момичетата“, написа Оливия.

Снимка: Instagram 

32-годишната актриса още през април обяви в Instagram, че е бременна и че чака второ дете, като публикува черно-бяла снимка. На нея тя беше прегърнала малкия Отис, а заобленото ѝ коремче подсказваше за бъдещото щастливо събитие. И след като самата тя публично съобщи новината, продължи да пуска свои снимки в социалните мрежи, които даваха нагледно доказателство за напредващата ѝ бременност.

През юни Оливия даде интервю пред People и отговори на въпроси, свързани с бременността и какви чувства я вълнуват като бъдеща майка.

„Има нещо наистина прекрасно да си бременна. Това е времето, в което се чувстваш много свързан с тялото си. А точно сега не съм достигнала крайната точка. Още съм „малко“ бременна и се чувствам прекрасно“, призна тя.

Снимка: Instagram 

Снимка: Instagram 

През септември Оливия съобщи, че двамата с Джейсън очакват бебето да е момиченце и че поддържа кандидата на Демократичната партия за президент Хилъри Клинтън.

„Като човек, който е на път да има дъщеря, това ме развълнува дълбоко“, написа тя в Twitter .

А по време на международния филмов фестивал в Торонто през септември Джейсън, сподели, че е особено щастлив, че е срещнал „точния човек“.

Източник: time.com

 

 

 

 

 

Коментари
Последни видеа