Орлин Павлов: Най-голямото ми постижение за 2019 е, че станах баща

Малката Елизабет вече прави първи стъпки

27 декември 2019 г.

Снимка: фейсбук

Първа Коледа в разширен състав отпразнува младото семейство на Орлин Павлов. Дъщеря му Елизабет, която на 21 януари ще навърши една година, е щастливото попълнение и за първи път тази година на Коледа тя е била на семейната трапеза.

За компанията на двете си любими жени – съпругата Диана Великова и малката Елизабет, и за „двойното си щастие“ за празниците певецът разказа в сутрешния блок на bTV.

Стоп къдар от предаването

Снимка: bTV

Както повелява традицията масата им на Рождество  била богата и имало „много сърми“. Кулинарни умения показала Диана. Орлин признава, че не умее много да готви, затова пък мие чинии много добре.
В този етап от живота на семейството Орлин трудно съчетава много си професионални ангажименти и бащинството. Зъбките на малката Елизабет пробиват, тя почти не спи през нощта, а през деня опитва да ходи – отскоро прави първи крачки.
Въпреки безсънието, двамата с Диана се разбират добре и нямат спорове за сериозните и важни неща.

„А, когато видя усмивката на Елизабет, всичко се подрежда и е наред!“ , признава щастливият татко.

Със съпругата си се срещат преди 8 години по време на негово участие в БНТ. По това време Диана работи в телевизията. Тогава обаче не се случва нищо и тя заминава при майка си в Дубай, за да учи и работи там. Когато се връща в България, се срещат отново. Случайно.

„С нея ми е много хубаво и спокойно. И се загаджихме! Случи се бързо“, признава Орлин.
И бебето се получава бързо, защото и двама много го искат. „Това е желано и чакано бебе“, казва певецът.
Раждането минава лесно – само за 3 часа. Той планирал да присъства, ама Диана била притеснена. Влязъл за малко при нея и излязъл от страх да не я смущава допълнително. Така или иначе всичко приключило бързо и благополучно.

А сега след три седмици отново ще празнуват – на 21 януари Елизабет ще духне първата свещичка.

Мона Василева

 

Коментари
Последни видеа

Златна есен

23 септември 2020 г.