Кейт Хъдсън за родителството на три деца от различни мъже

Споделя и важен съвет от майка си Голди Хоун

Снимка: Guliver / Getty Images

Колкото и да искам да кажа, че на никого не го препоръчвам, всъщност ситуацията ми е доста изумителна“, казва 39-годишната актриса. „Когато имате деца, дори и да сте разведени, пак сте във връзка – просто е от друг вид. Ще имате добри и лоши дни, добри и лоши седмици“, цитира актрисата People. През октомври Хъдсън роди момиченце, Рани Роуз, от приятеля си Дани Фуджикава. Тя е майка и на 7-годишния Бенджамин Хоун от бившия си годеник Мат Белами, както и на 15-годишния Райдър Ръсел от брака ѝ с Крис Робинсън.

Мисля, че за една жена е важно – очевидно и за мен, да е самодостатъчна. Не разчитам на партньорите си финансово, мисля, че това ми дава свобода – така е малко по-лесно да си тръгнеш от дадена връзка“, казва актрисата. Хъдсън добавя, че трите ѝ деца винаги са били най-важния фактор в нейните партньорски взаимоотношения и споделя ценен урок, научен от майка ѝ, Голди Хоун: „Няма значение какво чувстваш, независимо от всичко, не казвай лоша дума за бащата на децата си пред тях. Аз също никога не съм чула нищо лошо за него от нея.

Актрисата продължава: „Децата не само са невероятно интелигентни, но и често могат сами да си направят изводите. Ще видят със собствените си очи това, което трябва да бъде видяно, когато и да се случи това. Не е моя работа да им казвам как да се чувстват по отношение на другия родител и мисля, че това е важно. Детето ми не е било в тази връзка, то е в различна връзка с баща си. И аз трябва да я подкрепям“, казва Хъдсън.

Актрисата споделя, че бившите ѝ партньори поддържат не само с нея прекрасни взаимоотношения, но и помежду си. „Те се разбират, което е доста забавно и ние се смеем за това. Никога не съм си представяла, че животът ми ще стигне до тук, но това е положението. Всичко, което ме интересува, е децата да са щастливи и това е приоритет за нас.

Многодетната майка казва, че ключов момент при споделеното родителство е всеки родител държи на едни и същи правила под своя покрив. „Мат и аз имаме страхотен начин на общуване помежду си по отношение на Бенджамин и държим на едни и същи правила вкъщи. Това е много важно за него, да усети, че има нещо като „не, няма да се измъкнеш от това, независимо в чий дом се намираш – мама и татко са на едно и също мнение“. С Крис също се разбираме и е забавно, защото Райдър не може да мине метър в никакъв момент“, шегува се тя.

Надя Горанова

Коментари
Последни видеа