Утре предстои страхотно "Шарено предизвикателство" (видео)

В подкрепа на хората със синдром на Даун

Снимка: Shutterstock

Утре, 21 март, ще подкрепим хората със синдром на Даун, като си обуем шарени чорапи, и участваме в "Шарено предизвикателство". Ето невероятно шареното и симпатично видео с условията на задачата, но, за да сте напълно наясно, ви ги даваме и писмено: 

1. Обуйте си шарени чорапи, накарайте и близките ви да го направят. 

2. Направете снимка с чорапите или видео, в което казвате: "Аз приемам хората със синдром на Даун."

3. Споделете снимката във Facebook или Instagram, като отбележете #животсъссиндромнадаун и тагнете профилът в Instagram lifewithdownsyndrome или Facebook Живот със синдром на Даун.

4. Предизвикайте приятели да направят същото под снимката или видеото. 21 март е международен ден на хората със синдром на Даун и по цял свят тече кампания, в която обуването на шарени чорапи е с цел да покаже, че светът е шарен и останалите подкрепят хората с тази генетична аномалия.

Може да харесате и споделите видеоклипа на "Шарено предизвикателство", в което участват Ники Кънчев, Павел и Венци Венц, Гала и Стефан, Миро, Любо Киров, Тото от "Скандау", Мария Илиева, Стан и Стефи, Прея, Айде БГ, Яна Маринова, Антоанет Пепе, Хикен Щикен, Милена - My Box Of Beauty, Мико Кузманов, Кузман Илиев и Владимир Сиркаров от "Плюс-минус".

Харесайте и страницата на Живот със синдром на Даун / Life with Down Syndrome, за да гледате и останалите ни клипове и приключения. А ако случайно нямате шарени чорапи, може да си поръчате от техните артикули на сайта им с кауза https://lifewithdownsyndrome.com

Покажете, че светът е шарен!

Коментари
Последни видеа