3 подаръка, които биха зарадвали новия татко

Това ще го накара да се почувства наистина много специален

08 октомври 2022 г.

Снимка: Shutterstock

Когато се роди бебе, всички се насочват със съвети и подаръци към майката и малкото. А таткото също е човек и има нужда от „потупване по рамото“. Или иначе казано от подарък, който да го накара да се почувства наистина специален.

Защо това е важно за бащите? Често татковците остават на заден план именно в този момент. И това е първата стъпка, която ги кара да се почувстват малко или много изолирани. А в първата година на детето те ще имат още много поводи, когато ще остават встрани, което лесно може да доведе до депресия или отдалечаване.

Какво обаче да подарите на таткото, за да го приобщите към общата еуфория? Подаръците са в ръцете на майката и от нея зависи да разреши успешно този проблем. Ето 3 идеи, които гарантирано работят.

Гушкане с бебето

Да притисне до гърдите си току-що изкъпаното бебе и да усети уникалния му мирис, е невероятно усещане за таткото. Това е и добър начин той да установи силен контакт с малкото – нещо, което по принцип е запазено за майката. Така че не го лишавайте от подобно усещане, а му подарете тези безценни мигове.

Фотосесия

Тя може да бъде професионална и да ви остави невероятни снимки за спомен, а може и да си я организирате сами у дома. Важни са емоциите и споменът, а на качеството на снимките. Таткото със сигурност ще се зарадва на такава инициатива, а после дори сам ще подреди албума с вашите първи семейни снимки.

Тениска с надпис „Супер татко“

Или пък чаша, ако смятате, че той няма да облече подобна дреха. При всички случаи това признание от ваша страна много ще му хареса и ще му достави удоволствие. Защото така показвате, че му вярвате и знаете, че той е наистина добър баща.

По материали от DonnaD

Коментари
Последни видеа

Всяко начало

09 декември 2022 г.