3-те най-големи грешки на женените

Според известен американски бракоразводен адвокат

Снимка: Shutterstock

В дългогодишната си практика известният американски бракоразводен адвокат Елиът Поланд, който започва кариерата си през 1968 г., е виждал стотици неуспешни двойки. Бил е свидетел на какво ли не - от дребни караници между любовници, до крайни изблици на гняв от хора, на които им се е искало никога да не са казвали "Да", разказва Мениджър Нюз.

Поланд е имал много работа в страната си, където всеки втори брак завършва с развод, по данни на Американската психологическа асоциация.

Това го тласка да обобщи кои са най-честите причини съпрузите да се развеждат? На този въпрос той отговаря за Business Insider.

Според него причините са 3:

Липса на комуникация

 Важно е да се изглаждат несъгласията на мига като двамата партньори си говорят, без да остава в някой от тях доза огорчение, обида, яд.
Поланд препоръчва на двойките да отделят време за разговори вечер, дори след труден работен ден.

"Има една стара максима: "Никога не си лягайте ядосани един на друг" и мисля, че това е вярно", казва адвокатът.

Игнориране на "червените знаменца" или важните знаци 

"Трябва да бъдете прилежни и да се уверявате, че връзката ви с партньора не залита накриво". Такива знаци може да бъдат внезапното необичайно поведение, промяна на пароли, получаване на обаждания в часове от нощта, внезапна смяна на целия гардероб.
"Понякога, ако извънбрачната връзка бъде хваната навреме, можете да съхраните брака. Колкото по-дълго продължава тя, толкова по-трудно става", посочва Поланд.

Избиране на погрешния партньор на първо място

"Много често хората избират някого заради грешни причини", казва Поланд.
"Трябва да имате солидна основа във връзката, така че тя да може да продължи, когато някой от другите фактори започне да ерозира", казва още той.

Коментари
Последни видеа