Как да съобщим, че очакваме бебе

Предлагаме ви 4 забавни начина, които може и сами да доразвиете

Снимка: Shutterstock

Има много начини да обявите, че очаквате бебе: на бъдещия татко, на родителите, на роднините, на приятелите, на колегите. Въпросът е как да го направите, за да бъде интересно и наистина запомнящо се.

В последно време е много актуално новината за бременността да се превръща в истинско събитие, затова всеки опитва да измисли възможно най-оригиналния начин за нея.

Предлагаме ви 4 интересни идеи, които може да доразвиете по свой начин.

1. Търсене на съкровище

За партньора може да организирате игра на „Търсене на съкровище“ у дома. Използвайте няколко ваши снимки, на които сте заедно, и на гърба им залепете листче с улики, които да го насочват към следващата стъпка. А съкровището ще бъде вашия положителен тест или първата ултразвукова снимка на бебето.

2. Кутийка в кутията

За бабите и дядовците подгответе подаръчен пакет с много кутии с различен размер, които влизат една в друга. В последната може да скриете миниатюрно боди или лигавник, на което пише: „Най-добрата баба/дядо на света“. Много ще се зарадват, ако това е първото им внуче.

3. Допълнителен стол

Планирайте вечеря или обяд с приятелите си, но добавете на масата още един стол. Но не какъв да е, а бебешки. Пред него поставете миниатюрни прибори, чаша и бутилка. Може да добавите и един лигавник в синьо или розово, който да издаде пола на бебето.

4. Балон с надпис

И на финала, за колегите, подгответе изненада с балон. Пъхнете един балон с хелий в кутия и я изпратете до колегите ви по куриер. Когато се отвори, балонът ще полети, а за връвчицата му ще виси надпис, на който ще пише, че се налага да отсъствате за година или две поради основателни причини.

По материали от People

Коментари
Последни видеа