6 женски недостатъка, които всъщност се харесват на мъжете

И ще ви изненадат приятно

31 август 2019 г.

Снимка: Shutterstock

Ако в един момент решите, че не сте съвършени, и мъжете повече няма да ви погледнат, тогава тези препоръки са точно за вас. Събрали сме списък със женски недостатъци, които всъщност са невероятно мили в очите на силния пол и дори им се възхищават.

1. Добрият апетит
Психолозите твърдят, че в наши дни хората са се научили да получават удоволствие от самия процес на хранене. И на първо време това, разбира се, се отразява на жените. Вместо да се наслаждават на процеса на хранене и вкуса на храната, дамите с маниакално упорство пресмятат калории и преживяват драматично излишните си килограми. Сексолозите също са солидарни с психолозите и обръщат внимание върху това, че нищо не сближава така партньорите както съвместното приготвяне на храна (желателно е под съпровода на приятна музика).

Смята се, че ако дамата се отличава с добър апетит, то тя получава удоволствие и от ласките на партньора си. Мъжете разбират това на подсъзнателно ниво, затова престанете да се притеснявате и си позволете да се наслаждавате на любимите си храни (и партньори).

2. Женствените форми
Малкото килограми в повече действително ви красят, а ако не вярвате, то обърнете внимание на това по какъв начин гледат мъжете жените с апетитни форми. И дори лайфстайл списанията непрекъснато да ви натякват, че трябва да се стремите към размерите на моделите, по признанието на самите мъже, то не им е важно вкъщи да си имат Анджелина Джоли. Едно на ръка е да гледате тези красавици по телевизора или на кориците на модните издания, съвсем друго е да ги наблюдавате в реалния живот.

Най-голямата мечта на мъжа е да си има приятно изглеждаща дама със закръглени форми. Затова, ако се чувствате съкрушена от тези 3-5 излишни килограма, по-добре следващия път си спомнете какви жени си избират най-красивите мъже на планетата (повярвайте, там действително има какво да видите).

3. Естествеността
Искате да се изплезите или да се смеете високо с отметната глава? Защо не! Бъдете непосредствени. На мъжете са им повече по душа именно подобни прояви на чувства, отколкото вашата прикритост или стремежът ви да бъдете такава, каквато всъщност не сте. Затова се откажете от яркия грим и изобщо образа, към който се стремите, и покажете себе си. Повярвайте, той именно това ще оцени.

4. Мимическите бръчки
Не трябва да се боите от леките бръчици около очите и устните и да водите с тях отчаяна борба. В погледа на мъжете те изглеждат не като недостатък, а като нещо, което ви краси и говори за веселия ви нрав.

Както признават представителите на мъжката част от населението, на тях им е омръзнало от еднотипни физиономии, които приличат на кукли, създадени от ръцете на пластичните хирурзи. Сега те мечтаят за натуралност и естественост.

5. Чувството за хумор
Ако трябва да бъдем точни, то лекото отношение към живота и умението да обърнете всеки проблем в нещо несериозно, ще стане истински коз в общуването ви с мъжете. А ако се смеете на всяка негова шега и сами може да демонстрирате своето чувство за хумор, да говорите понякога глупости и да постъпвате лекомислено, то можете смело да вярвате, че сте покорили сърцето му.

Ако не можете да измисляте шеги, то за начало опитайте да изведете избраника си на нощна разходка или купете билети за последната прожекция. И, разбира се, изберете места, където спокойно може да се поцелувате.

6. Леката небрежност
Не става дума за това да ходите с едномесечен маникюр с обелен лак или да излизате облечена в пижама. Но леко размъкнатите дрехи и липсата на грим понякога са смятани от мъжете за невероятно сексуални. Те твърдят, че образът на „момичето по домашному“ им действа невероятно магично и ги възбужда. Само не трябва да доведете това си старание до абсурд, като се превърнете в типичната домакиня с пеньоар и ролки по главата. Същото се отнася и за вашето поведение.

Разбира се, не всички дами притежават грациозност и плавност на движенията. И ако се мислите за непохватна – не се отчайвайте! Мъжете и това намират за доста симпатично, мило и забавно.

Текст: woman.ranbler.ru, превод: Надя Горанова

Коментари
Последни видеа

Бонсай

04 януари 2022 г.