Да се посмеем: Как остаряват 12-те зодии

Мъжете Раци се боядисват, Овните са прекалено заети, за да мислят за възрастта си

13 февруари 2020 г.

Снимка: Shutterstock

Човек и добре да живее рано или късно остарява. Това води до затруднения в комуникацията, отклонения на личността или помъдрява.

Вижте как зодиите преживяват сребърните нишки в косите.

Овен – Възрастта е до време!

По принцип Овните са прекалено заети, за да мислят за възрастта си. Мъжете Овни не остаряват, само стават по-съвършени с годините. А жените стареят до време – докъм 35-ата си година. След това не мърдат от тази възраст поне още 10-15 г., когато в крайна сметка се решават да навършат 39. В много редки случаи, когато Овенът е природно интелигентен и ерудиран, съумява да приеме, че животът си има естествен и необратим ход. Но не и да се примири с това.

Телец – Без много суетене!

Телците остаряват естествено и без много суетене. Носят годините си с достойнство, но има защо – те не се сбръчкват, те се патинират. Стават като добре огладени от водата гондоли, които се носят грациозно към залеза. Макар че според някои такива широки гондоли няма. За Телците се твърди, че с напредването на възрастта напредват и по скалата на кантара. В основата на този слух е пословичната любов на Телците към вкусната храна. С годините стават непоносимо твърдоглави.

Близнаци – Неусетно почти!

На всеки десет Близнаци един не успява да доживее до дълбока старост и да разказват как е. Бил е убит от някой нервак – вероятно Дева, която не е издържала на безкрайното им бърборене. Близнаците остаряват неусетно, да не кажем направо незабележимо. Като правило представителите на този знак младеят. Макар че действително улягат с възрастта, те няма как да се променят коренно. Затова и на преклонна възраст Близнаците са интересна и приятна компания.

Рак – Със съпротива!

Раците ще прибегнат до всевъзможни средства за възвръщане и съхраняване на младостта. Мъжете може да започнат да се боядисват, да си присаждат коса или да носят тупе. Жените не биха се поколебали да изпробват инжекции с хиалуронова киселина, кислород под налягане, лазерен или карбонов пилинг и всякакви други средства за мъчение. И жените, и мъжете, родени под този знак, са суетни и се стараят да поддържат ако не красива, то поне приемлива фасада, независимо на колко години са.

Лъв – Не стареят, те узряват!

Макар че рядко се случва да младеят за годините си, представителите на този знак не стареят – те узряват. Жената Лъв става матрона, мъжът – патриарх. На Лъвиците разбира се им е по-трудно да приемат настъпването на третата възраст, и това е нормално. Липсват им най-вече възхищението и вниманието, което са предизвиквали с красотата си в младежките години. Въпреки това успяват да приемат философски напредналата възраст, особено ако са в добро социално и финансово положение

Дева – Вземат мерки!

Защо не си ги питате сами, ако ви стиска? В общи линии Девите не остаряват. Умеят да се шегуват с годинките, но всеки ваш намек, че вече не са така млади, красиви и дръзновени, ще ви струва скъпо. Те толкова се ужасяват от възрастта, че отрано вземат мерки. Затова и изглеждат доста по-добре от повечето си връстници. За съжаление с възрастта характерът им се обостря и се превръщат в типичната зла възрастна роднина, която тормози цялата рода и накрая надживява всички.

Везни – Суперстар, то е ясно!

Везните стареят кокетно. От една страна, защото кокетират с възрастта си, от друга страна – понеже са си кокетки и не биха искали някой да ги смята за стари. Истината е, че старостта ги отвращава. Страхът, че може да са непривлекателни, ги подтиква да предприемат всякакви мерки. В това число и пластични операции. Заради усилията, които полагат в борбата с бръчките, побелелите коси и увисналите кожи, повечето Везни наистина младеят и хубавеят дори и в напреднала възраст.

Скорпион – С див ужас!

Виждали ли сте 25-годишен Скорпион да крие годините си, понеже е “много стар”? Страхът от старостта им е вроден и се проявява още в младенческа възраст. Докато другите бебета гукат и си играят с пръстите на краката, малките Скорпиончета трескаво разсъждават как да накарат майка си да им купи крем против бръчки, след като още не говорят. С настъпването на истинската старост те бързо се примиряват с бръчките и се концентрират върху хипохондрията си.

Стрелец – Кой е остарял?

За някои може би звучи невъзможно, но с напредването на времето Стрелците не стават по-разумни, напротив – вдетиняват се още повече. Така след като прехвърлят на попрището жизнено средата, годините им започват да намаляват и към зряла пенсионна възраст вече са същински пубери. Те се носят в младежко облекло, общуват с по-млади от тях хора. Всъщност цялата тази промяна на обратно се извършва само в главите им. Телата им си стареят като на всички останали.

Продължава на Обекти Бг

Коментари
Последни видеа

Цар куче

05 август 2020 г.