Да се посмеем: Най-невротичните зодии

Козирогът никога няма да си признае, че се чувства слаб, Девите критикуват денонощно

27 август 2020 г.
Да се посмеем: Най-невротичните зодии

Илюстрация: Shutterstock

Овен

Невротичността на Овните трудно може да се опише с думи. Имат изключително силен характер, който обаче изисква постоянна валидация. Когато не чешете егото на Овена, той се депресира и започва да се чуди какво не е наред. Обикновено вини другите, че не са успели да видят колко велик всъщност е той.

Телец

„Невротичен, аз? О, моля ви се“, казва Телецът, търчейки към огледалото, за да се увери, че неговият имидж, който върви ръка за ръка с лъжливата му самоувереност, е непокътнат. Телците са толкова неуверени, колкото и всички останали. Просто отказват категорично да си признаят, че не са велики.

Близнаци

Близнаците са пълни невротици. Едно от интересните неща, свързани с тях е, че поемат отговорност за слабостите си и се опитват да ги преодолеят. Ако има някой знак, който иска да претърпи личностно развитие (поне по отношение на несигурността си), то това със сигурност е нашия дважди благословен приятел Близнаци.

Рак

За щастие раците умеят да се самозаблуждават толкова качествено, че рядко се чувстват изтощени от собствената си невроза. Подобно на Овен и те не обичат да се гледат в огледалото и да си търсят кусури. Самоизмамата царува в света на невротичния Рак, който в абсолютно никакъв случай не желае дори да се опита да поправи някои от по-дразнещите си черти на характера.

Лъв

Е, не се издигаш току-така до върха, без да притежаваш достатъчна доза невротизъм и без да се уверяваш, че всяко твое движение е съвършено. А Лъвовете са съвършени. Тези суперзвезди са добри в нещата, които правят, но първото място изисква и провеждането на постоянна личностна инвентаризация. Всеки път, когато Лъвът си каже „Аз съм най-великият“, миг по-късно той се замисля „Дали ще бъда най-великият и утре?“.

Дева

Девите са едни от най-невротичните знаци. Защо според вас критикуват останалите 24/7? Защото намират кусури в абсолютно всичко, което правят самите те. Трудно е да се живее така – никой не иска да се самосъжалява и самообвинява постоянно. Ето защо когато Девите започнат да се самокритикуват, те си го изкарват на всички останали. Познавате ли подобни Деви? Обзалагаме се, че да.

Везни

Везните може и да са най-малко невротичния знак, но това не означава, че не можете да засегнете суетната им природа. Те се гордеят с това, че са прави – имат репутация, която трябва да поддържат в края на краищата. Ако ги предизвикате обаче, Везните приемат защитна позиция и именно в моменти като тези започва да си проличава тяхната несигурност, а невротизмът - да се прокрадва през пролуките на фасадата, наречена „Балансираните“.

Скорпион

Тези знаци рядко си признават, че са невротични. Тяхното изключително безгрижно отношение към живота всъщност изпълнява защитна роля – досущ като обвивката на истинския скорпион. Отдолу се крие една лесно ранима и уязвима душа. Скорпионите са изключително чувствителни, което ги кара да крият факта, че и те, подобно на всички останали, са си невротични типове.

Стрелец

На пръв поглед всичко изглежда нормално, но под тяхната огнена поза се крие огромна доза невроза. Стрелците са надарени с висок интелект и огромна самоувереност, но да не забравяме, че тези знаци обожават да се съревновават. Ако не спечелят, те се нацупват, отиват в мрачна и самотна стая и започват да рефлектират на случилото се, взирайки се в кристална топка от чиста невроза.

Козирог

Един знак, който никога няма да си признае, че е сгрешил или че е слаб. Че е чувствителен или невротичен. Това просто са си козирогски неща и тези родени в края на декември, началото на януари типове са също толкова стресирани от живота, колкото и хладни и резервирани в изразяването на чувствата си. Козирозите искат да бъдат Лъв, просто не могат да си го признаят.

Водолей

Невротизмът тече в кръвта им. Когато става дума за прикриване на емоции, Водолеите са истински майстори. Тежките моменти не могат да ги сломят, но това тяхно специално умение често го изтощава. Изгубят ли и сетните си сили, Водолеите могат буквално да се сринат и да избухнат по възможно най-неочаквания начин.

Риби

Макар и всички да сме наясно, че като цяло Рибите са чувствителни и ревливи, те не желаят да плачат за щяло и нещяло. Т.е. не се самосъжаляват и рядко се самоизмъчват, когато нещо се обърка. Пазят сълзите си за любов и отхвърляне, но въпреки това вероятно са най-малко невротичния знак в зодиака.

Източник: Обекти Бг

Да поговорим

Да се посмеем: Как флиртуват мъжете от различните зодии

Да поговорим

Най-несъвместимите зодии

Заедно

Как се вталяват зодиите

Още от Да поговорим

Изборът на точната ученическа раница е много важен.

Снимка: Shutterstock

Как правилно да изберем ученическата раница

Ученици по време на изпит. Снимка: Getty

 

5 фрази, които правят ученика неудачник

Има няколко важни фактора, които трябва да вземете предвид, когато избирате добавка за вашето дете.

Снимка: pexels

Витамини за деца: имат ли нужда подрастващите от добавки и кои да изберем

Успешният баланс между работа, време за себе си и време за близки и приятели е алфата и омегата на уравновесения живот.

Снимка: Shutterstock

4 признака, че сте търпеливи и толерантни – все по-редки и ценни качества

Гъделичкането стресира бебето.

Снимка: Shutterstock

Защо е опасно да гъделичкате бебето

Коментари

Трябва да сте регистриран потребител за да напишете коментар

Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание.

Виж всички коментари

Най нови

Изборът на точната ученическа раница е много важен.

Снимка: Shutterstock

Ученици по време на изпит. Снимка: Getty

 

Вижте още

Снимка: Guliver / iStock

Здраве

Ръст и тегло на бебето до 1 година

Какви са нормите месец по месец и на какво може да се дължат отклоненията от тях

Снимка: Guliver / iStock

Здраве

9 ранни признака на аутизъм

Главната задача на родителите е да ги разпознаят

Илюстрация: Guliver / iStock

Здраве

Ужас: детето има глисти

Как да разпознаем паразитите и какво може да направим

По възраст

Изборът на точната ученическа раница е много важен.

Снимка: Shutterstock

Образование

Как правилно да изберем ученическата раница

Ето кои са важните детайли, за които трябва да внимавате

Ученици по време на изпит. Снимка: Getty

 

Образование

5 фрази, които правят ученика неудачник

Дори най-мотивираното хлапе е застрашено от провал, ако постоянно ги слуша

Гъделичкането стресира бебето.

Снимка: Shutterstock

Здраве

Защо е опасно да гъделичкате бебето

То се смее не от радост, а показва знак за тревожност