Да се посмеем: Отрицателен хороскоп

Лъвовете бият рекорди по дребнавост, Девите са под непрекъснат стрес, че не контролират всичко

22 Май 2020 г.
Да се посмеем: Отрицателен хороскоп

Илюстрация: Shutterstock

Обичайните хороскопи са положителни и винаги залагат на добрите черти в характера на всяка зодия. Истината е, че всеки има своите недостатъци.

Ето кои са мръсните тайни на всяка зодия:

Овен. Вие сте агресивни, импулсивни и шумни – качества, за които спокойно могат да ви приберат в зоопарка. Силният ви характер и високата ерудираност са само поза. Вие нямате нищо в главата си и самочувствието ви се гради на напълно погрешната ви представа за себе си. Най-големият ви страх е да не си проличи колко наивни и глупави сте всъщност. Говорите с прости и ясни думи, за да ви разбере останалата невежа част от човечеството. Истината обаче е, че опростявате нещата, за да можете самите вие да ги разберете.

Телец. Целият ви живот е подчинен на едно доста тъпо упорство да получавате. Единствена и най-висша цел за вас са парите. Неслучайно любимата игра на Телеца е Монополи – доларите, били те и фалшиви, им носят непоправимо удоволствие. В живота обаче най-висшето стъпало, до което могат да достигнат, е до това на застаряващ собственик на скучен бизнес.

Близнаци. За разлика от празната глава на Овена, в тази на Близнака постоянно се блъскат най-различни мисли. Те са толкова много, че той не може да ги запомни, камо ли да ги анализира. Близнаците са напълно неспособни да се съсредоточат, страдат от постоянна тревожност и дефицит на вниманието. Без видима причина могат всеят паника и да създадат пълен хаос, което буквално вбесява околните.

Рак. Вечните деца, невъздържани, невъзпитани, крайно емоционални и често депресирани – това напълно описва представителите на тази зодия. Животът им е низ от нервни сривове, което напълно логично кара околните да смятат, че се нуждаят от специализирана медицинска помощ. Освен това са и изключителни егоисти. В главата на Раците поне три пъти на ден минават мисли от рода на: Толкова съм нещастен… Защо винаги на мен? На никого не му пука за мен. Това допълнително подсилва депресивното им излъчване.

Лъв. Самовлюбените Лъвове могат да са най-дребнавите хора на света. Те са невнимателни нарциси, които често нараняват и унижават хората. И правят това с пълното съзнание за действията си. Единственото нещо, в което могат да се съсредоточат за повече от пет минути, е съзерцанието на собственото си отражение в огледалото.

Дева. Те живеят под постоянен стрес, че не контролират всичко и всичко. По правило целият свят им е задължен. Девите постоянно помагат на другите, но това е само фасада. Те го правят само за да могат да се показват като надеждни и грижливи, каквито всъщност не са.

Везни. Майстори манипулатори, на Везните никога не може да се угоди. Дори да направите това, което са искали преди пет минути, с изненада ще установите, че исканията вече са се променили. Везните познават само собствената си среда и може да се държат като роботи. Способни са винаги да казват правилните неща в точните моменти. Но въпреки че се стремят да покажат колко разумни и дисциплинирани са, реално са едни празни отвътре позьори. Красивата външност е само фасада за една куха душевност.

Скорпион. Те могат да са отровни – както за околните, така и за себе си. Изключително злопаметни и отмъстителни, Скорпионите са крайно несигурни в себе си и това се проектира във всяко тяхно действие или контакт с околните. Когато атакуват, първи го отнасят най-близките им. Лошото е, че скорпионът е убеден, че те напълно заслужават да страдат.

Стрелец. Дават вид на изключително умни, но не са. Стрелците имат уникалната способност да запаметяват идеите и цитатите на мислещите хора и да ги използват в подходящия момент. Лошото е, че това е единственият начин да водят разговори. Стрелецът страда от непрестанна скука във всяка една ситуация. Въпреки че самите те са склонни да преувеличават, най-голямото им притеснение е какво ще кажат хората за тях. Стрелецът е перфектният шеф – винаги подозрителен и взискателен. Не му пука особено, ако някой го обича.

Козирог. Готови са на всичко за да постигнат целите си. Буквално на всичко. Най-добрите доносници на света, те са готови да жертват всеки изпречил се на пътя им за каузата. Абсолютно обсебени от социалния си статус, те са най-големите егоисти, с които може да се сблъскате. Въпреки че наистина са изключително творчески натури, те използват това си качество само и само за да се прочуят и да извлекат определени дивиденти.

Водолей. Те живеят в паралелен свят, в който са такива, за каквито искат околните да ги възприемат. Не се чувстват комфортно в собствената си кожа. За да променят това често шокират с безумни си идеи и действия. Те са толкова обсебени от себе си и изтънчения си творчески характер, че рядко имат наистина близки хора. Просто никой не ги разбира. Това обаче не ги притеснява, тъй като и без това сивият външен свят и живеещите в него не ги привличат. Водолеят иска да бъде оставен сам, за да може необезпокоявано да се наслаждава на пъстрия си вътрешен свят. Което може да се възприеме като симптом на циклофрения.

Риби. Една единствена дума може да опише цялото им съществувание и това е драма. Въпреки че привидно не обичат сцените и разправиите, в крайна сметка инициатори за тях винаги се оказват самите те. Завистливи неудачници, те така и не се научават да се застъпват за себе си. Това е и причината никога да не постигат нищо, въпреки че работят денонощно. Това е оправданието им да странят от истинския живот и забавленията. Рибите непрестанно се оплакват от скапания си живот, но не предприемат нищо, за да го променят. Нещастието им е заразно.

Обекти Бг

Да поговорим

Да се посмеем: Как остаряват 12-те зодии

Да поговорим

Нещата, които вбесяват 12-те зодии

Още от Да поговорим

Умението за работа в екип е важно за всяко дете.

Снимка: Shutterstock

Научете вашето дете да работи по-добре в екип

Деца прибират играчките в кашон. Илюстрация: Getty

Как да научите детето да почиства по метода на Монтесори

Концертите свързват изпълнителите с публиката, за което вероятно влияят еволюционни фактори.

Снимка: Shutterstock

Слушането на музика на живо въздейства по-силно от записите, установи изследване

Снимка: Shutterstock

Крещя на детето, а после ме е срам

Момче разглежда модел на атом. Снимка: Getty

Как да разберете, че детето ви е специално: 7 сигурни знака

Коментари

Трябва да сте регистриран потребител за да напишете коментар

Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание.

Виж всички коментари

Вижте още

Снимка: Guliver / iStock

Здраве

Ръст и тегло на бебето до 1 година

Какви са нормите месец по месец и на какво може да се дължат отклоненията от тях

Снимка: Guliver / iStock

Здраве

9 ранни признака на аутизъм

Главната задача на родителите е да ги разпознаят

Илюстрация: Guliver / iStock

Здраве

Ужас: детето има глисти

Как да разпознаем паразитите и какво може да направим

По възраст

Умението за работа в екип е важно за всяко дете.

Снимка: Shutterstock

Да поговорим

Научете вашето дете да работи по-добре в екип

10 идеи за Монтесори активности

Деца прибират играчките в кашон. Илюстрация: Getty

Определено има неща, на които сега гледате с други очи.

Снимка: Shutterstock

Здраве

7 неща, които бихте променили, ако сте отново бременна

Ето какво бихте направили, ако имаше начин да се върнете в началото на деветте месеца