Какъвто стопанина, такова и кучето

10-те типа собственици на домашни любимци, които всеки от нас е срещал поне веднъж

Снимка: Shutterstock

Кучетата са най-добрите приятели на човека и най-предпочитаните домашни любимци.

И ако е вярно, че четириногите заприличват на стопаните си, то вероятно е вярно и обратното.

Отношението към кучето може да варира от здравословна привързаност и грижа до същинско маниакално обсебване.

Със сигурност сте срещали поне някои от тези хора в парка:

1. Дамата, която е облякла кучето си в дрешка последен писък на модата и която се грижи за него дори повече, отколкото за детето си. Води го редовно на кучешки фризьор и се грижи козината му винаги да е идеално вчесана и с поне един ластик с кристали.

2. Арогантният тип, който смята, че разходката с кучето му дава предимство пред всички останали – майки с колички, велосипедисти, обикновени пешеходци.

3. Всезнайкото, който смята, че знае всичко за кучетата. Той дори не си прави труда да влиза в подробности в разговор с другите, защото ги смята за невежи аматьори.

4. „Кифлата“, която си е взела кученце за декорация. Разнася го в чантата си нагоре-надолу като свежо украшение, но всъщност не знае как да се грижи за него.

5. Мъжкарят, който обича бойните породи кучета. Обича да всява страх и да държи хората и другите кучета далече от себе си. Не ползва намордник, защото е за тъпаци.

6. Симпатичната баба, която плете пуловери за своето четириного другарче. Двамата изглеждат в пълна хармония.

7. Бизнесменът, който вечно няма време. Той разхожда домашния си любимец под час, постоянно го пришпорва да бърза и превръща разходката в състезание.

8. Непринуденият щастливец, който просто се радва, че има куче. Обича го и го приема за свой истински другар. Радва се искрено на времето с него.

9. Блогърката, която не оставя кучето си на мира, докато не възпроизведе перфектната снимка селфи.

10. Маниачката, която мъкне четириногото по всички състезания и не мирясва, докато не влязат във владение на поне един медал.

Обекти Бг

Коментари
Последни видеа