Тези зодии понасят раздялата най-трудно

Проблемът е не в края на връзката, а защото има опасност да станат отмъстителни

17 октомври 2020 г.

Снимка: Shutterstock

Никой не се радва, когато любовта свърши – най-вече онзи, който е изоставен. Но внимание: някои зодиакални знаци понасят раздялата значително по-трудно от други и може да станат злобни и отмъстителни! Ето кои са те!

Снимка: Shutterstock

Телец: Уседналият Телец обича познатата си среда и чувството за сигурност. Раздяла ли? В никакъв случай, защото това може да събуди у верния Телец неподозирана жажда за мъст. Той се чувства предаден! Бившият партньор трябва да очаква, че още дълго ще бъде бомбардиран със съобщения, чието съдържание варира от умоляване до заплахи. Ако е твърде наранен, Телецът може дори за известно време да мутира в преследвач. Затова онзи, който се готви да се раздели с Телеца, трябва да заеме ясна и твърда позиция.

Скорпион: С надеждния, но и много ревнив и злопаметен Скорпион е невъзможно да се разделите в добри отношения. Ако някой трябва да изостави другия, то това ще е той! Онзи, който се осмели да обяви края на връзката си със Скорпиона, трябва да има предвид, че този зодиакален знак може да стане доста злобен. Не са изключени подли послания или действия. Затова ако сте решили да се разделите с него, бягайте и се спасявайте навреме!

Лъв: Не можеш току-така да изоставиш гордия и царствен Лъв. Този зодиакален знак не проумява защо някой би искал да се раздели с него и егото му е наранено. Защото така перфектната му фасада рухва, а Лъвът не може да го понесе. Какво ще кажат другите? Така че онзи, който напусне Лъва, трябва своевременно да се оттегли на някой самотен остров, за да избегне подлите му атаки.

Водолей: Този зодиакален знак е много придирчив и трудно си намира партньор. Но срещне ли веднъж Единствения, изцяло се фиксира върху него. За него раздялата е равносилна на хаос и означава преди всичко едно: промяна. А Водолеят мрази промените. Той обявява бунт и започва да се държи като петгодишно дете. Затова който е решил да се раздели с него, се нуждае от железни нерви.

Снимка: Shutterstock

Рак: Твърда черупка, меко ядро – при раздяла иначе мекосърдечният Рак си показва щипките и се барикадира в бронята си: той претегля в ума си всяка дума или постъпка на своя бивш партньор, защото Ракът никога не забравя. В това отношение прилича на Телеца. Затова имайте предвид, че сега той ще ви натяква всичко онова, което през годините, прекарани заедно, сте забравили, пропуснали или изпортили. Късмет!  

На всеки раздялата се отразява тежко, но тези 5 зодии просто не са родени да бъдат сами. Те влагат сърце и душа във връзката си и вярват, че никога няма да бъдат наранени. Помислете как да изградите защитни механизми, за да предпазите сърцето си от разочарование.

Обекти.бг

 

Коментари
Последни видеа