Бременната Eва Лонгория облече тениска „Мама Меца“

На снимачната площадка на Grand Hotel

21 март 2018 г.

Снимка: Guliver / Getty

Eва Лонгория, която чака първото си дете, рядко се явява пред публика. 
Но преди ден в Маями актрисата застана на снимачната площадка на проекта Grand Hotel, чийто продуцент е самата тя, проявявайки тънко чувство за хумор.

Актрисата беше надянала черна тениска с надпис Mama Bear (Мама Меца), а на краката си носеше практични и удобни маратонки, съобщава Daily Mail.


Снимка: инстаграм

Бъдещото бебе на Ева и съпруга ѝ Хосе Бастон ще е момченце. Наскоро по време на интервю за Entertainment Tonight актрисата разказа, че е толкова ангажирана професионално, че често забравя, че е бременна.

„Аз работя много и често, когато се събудя, забравям, че съм бременна. Ето например тази сутрин, се събудих и си помислих, че закъснявам, а след това въобще не се сетих защо не мога да се вдигна от леглото. Бях готова да викам за помощ, а след това си спомних: аха, аз имам ето това ...“

Друг път пък предложила на съпруга си до отидат на ски, а когато той я погледнал възмутено и казал, че няма начин, тя едва на му вдигнала скандал. И едва след това си спомнила, че е в напреднала бременност.

В предишни интервюта актрисата разказа, че тя и Хосе са изградили прекрасни отношения и, че се чувства много щастлива. Затова и въпросът за бременността, не я е вълнувал особено.
„Аз не съм от тези жени, които непрекъснато се тревожат, че времето напредва и биологичният ми часовник цъка. Не съм се притеснявала и не съм се питала: „Боже, кога ще забременея?“ или „Аз съм длъжна да имам деца!“ Не, аз не съм такава. Убедена съм, че децата са плод на любовта. И ако си намерил точния човек, и сте решили заедно да градите семейство, значи е настъпил моментът и да станеш майка.“

 

Коментари
Последни видеа