Кайли Дженър показа сина си и съобщи новото му име

Малката сестра на Ким Кардашиян представи момчето в социалните мрежи

25 януари 2023 г.

Снимка: Instagram

 

В продължение почти на година Кайли Дженър, която за втори път стана майка на 2 февруари миналата година, крие от обществеността не само новородения си син, но и неговото ново име. Единствената публична „поява“ на бебето беше няколко седмици след раждането му – Кайли показа само ръчичката на новороденото.

Първоначално момченцето бе кръстено - Улф Жак Уебстър. В един момент обаче звездната майка спря да харесва това име, каза, че то не му „подхожда“ и затова го е сменила. Как – не беше ясно. Кайли не бързаше да съобщава новото.
И така, в навечерието на първия рожден ден на момчето, Дженър най-после официално го представи на света.

Снимка: Instagram

В профила си в социалните мрежи тя публикува поредица от снимки, на които феновете успяха да видят момченцето. А под снимките написа кратко:

Еър е името!“

В превод от английски това означава "въздух". С по-голяма сестра Сторми явно ще са страхотен отбор.

Снимка: Instagram

Кайли Дженър потвърди, че очаква второто си дете в началото на септември, припомня Hello.

Снимка: Instagram

Тя публикува кратко видео в Instagram, което показва реакцията на нейния партньор Травис Скот, дъщеря ѝ Сторми, Крис Дженър и на другите роднини, които научават новината. След това сподели и  кадри със закръглено коремче.
Бебето се роди веднага след рождения ден на дъщеря им. На 1 февруари Сторми навърши 4 години.
Кайли, според информация в медиите, отново се е разделила с бащата на децата си - две години след възобновяването на отношенията им.
Тази раздяла не е първата. Припомняме, че те се срещнаха на музикалния фестивал Coachella и започнаха да излизат през април 2017 г. , а пет месеца по-късно стана известно, че Кайли и бременна.
През ноември 2019 г. Дженър обвини Скот в изневяра - тя откри неопровержими доказателства. За да разреши конфликта, Травис спешно се прибра в дома си в Лос Анджелис, като отменени изпълнението, насрочено в Ню Йорк.
След това двамата се помириха.

Коментари
Последни видеа

Тъгата е

04 февруари 2023 г.