Тъмната страна на зодиите - да, и вие не сте цвете

Тъмната страна на зодиите - да, и вие не сте цвете

20 април 2022 г.

Снимка: Shutterstock

Овен

Фантазирате за убийства, но никога за самоубийство. Вие сте твърде големи егоисти, за да лишите планетата от своето невероятно присъствие. Всичко се върти около вас – „аз… аз… аз“. Изпитвате неконтролируема завист, когато някой получава по-голямо внимание от особата ви. Поставяте си за цел да унищожите всеки, който реши да застане на пътя на безобразно голямото ви его.

Телец

Погълнати сте от дълбоко самосъжаление. Душата ви е толкова вкисната, че можете да развалите цяла бутилка мляко само като отпиете от нея. Никой не може да ви съжалява така, както вие се самосъжалявате. Ще се престорите на болни само за да накарате другите да се погрижат за вас, защото сте мързеливи. Нямате никакви скрупули да се престорите и на смъртно болни само и само за да не ви зарежат.

Близнаци

Дуалността д-р Джекил/мистър Хайд е в основата на вашата токсична личност. При най-малкото прегрешение на човека отсреща сте готови да го изхвърлите изцяло от живота си. Дори не са ви нужни доказателства за прегрешенията му. Достатъчно е само да го подозирате. Вие сте садистична и изключително неискрена личност. Знаете как да омаете някого с усмивка, но докато си приказвате сладко-сладко с хората, скърцате със зъби от яд. Постоянно променяте настроенията си и горко на онези, върху които ги стоваряте.

Рак

Когато става дума за емоции, при вас винаги е сезонът на ураганите. Вие сте като постоянно надвиснало земетресение или цунами – 24 часа преди да ви сполети ужасното ви настроение, всички животни в района усещат, че идват неприятности, и за почват да бягат. Твърде горди сте, за да признаете, че сте завистливи, твърде завистливи, за да простите на прегрешилия човек. Ако усетите, че сте твърде мили с някого, ще откраднете нещо от него. Досущ като раците в кофата сте – готови сте да смъкнете на дъното всеки, който се осмели да се изкачи по-високо от вас.

Лъв

Вие живеете, за да получавате внимание, и ако е нужно, го изтръгвате насила. Чувствате се добре само тогава, когато мачкате останалите. Гордостта ви прикрива лесно наранимото ви его и дълбоко заровеното в личността ви чувство за самоомраза. Ето защо пренасочвате тази омраза към другите. Във всеки побойник обаче се крие сърце на страхливец. Проблемът е, че вие сте твърде страхливи, за да си признаете, че сте страхливци.

Продължението четете в Обекти.бг

Коментари
Последни видеа