Топ 5 на идеалните мъже според зодията

Всичко е индивидуално, и все пак…

21 декември 2018 г.

Снимка: Shutterstock

Казват, че не всяка черта от характера може да се обясни с астрологията, обаче е вярно и че някои зодии са си по-сприхави, опърничави и не дотам забавни, отколкото други.

Представяме ви петте зодии, сред чиито представители са най-прекрасните мъже за съжителство. С уговорката, че може да има изключения - например аз се разведох с мъжа си Везни, защото не издържах на напрежението, което той всяваше вкъщи, но в тази класация тази зодия все пак е начело и, явно, има защо:

Везни

Семейството е една от най-важните житейски ценности за Везните, а любовта му е в центъра на Вселената. Представителите на този зодиакален знак са силно чувствителни към всички прояви на красотата. Такива мъже могат всекидневно да се обясняват в любов на жените си дори, ако са заедно за 15-а година.

Лъв

Дръжте Лъва по-близо до себе си, защото е сред най-светлите лъчи в зодиака от гледна точка на любвеобилността и семейността. Толкова грижовни, щедри и боготворящи жените си хора рядко се срещат.

Козирог

Мъжете Козирог ще направят и невъзможното, за да бъде щастлива тяхната любима. Тя може да се опре на такъв партньор във всеки смисъл и всяка ситуация. Козирозите от силния пол са верни и слушат своите половинки, дори да не са съгласни с тях.

Телец

Мъжете от този знак – добри и трудолюбиви, могат да въплътят в себе си всичко, за което жадуват жените: внимание, любов и радост. Тези личности обичат да изненадват приятно своите партньорки с подаръци и мили жестове.

Рак

В тях може да се влюбиш от пръв поглед, защото са благородни, добри, емоционални, отговорни и знаят винаги от какво точно има нужда тяхната половинка, освен това те обожават семейството и са много грижовни към децата си.

edinstvennaya.ua, адаптация Марина Атанасова

Коментари
Последни видеа