Круз Бекъм пусна първата си песен (видео)

И, разбира се, тя е коледна

17 декември 2016 г.

Снимка: Instagram / cruzbeckam

Официално Дейвид и Виктория Бекъм си имат поп звезда. Видеоклипът към дебютния сингъл на 11-годишния Круз Бекъм “If Every Day Was Christmas” е новина от последните минути, съобщава People.

За да се създаде истински коледен дух, в клипа ще видим и по-големите му братя - Бруклин на 17, Ромео на 14 и 5-годишната Харпър. Умилителното видео е от семейно, по-семейно и показва Круз под падащ сняг или блясък. Парчето бе пуснато за пръв път на 5 декември, като той обяви, че парите от него ще отидат за благотворителната организация "Make Me Some Noise", която подкрепя деца в неравностойно положение в Обединеното кралство. 

"Невероятно е, това са две от най-любимите ми неща: да пея и Коледа!", каза Круз в едно сутрешно тв щоу. "Чудесно е да ги събера, а парите да отидат за благотворителност."

Единствените двама Бекъм - майка му и баща му, които не се появяват във видеото, са много горди от факта, че цялата филантропска идея принадлежи изцяло на сина им. 

"Круз дойде и ни каза: "Какво ще кажете, ако направя коледна песен и парите да отидат за благотворителност?", казва Дейвид. "Той е на 11 години и още е в училище. Концентриран в ученето - това е най-важното нещо, но искаше да направи нещо и записа тази невероятна коледна песен, която предизвика голям интерес. И естествено ние сме много горди с него, защото сам дойде при нас с идея."

Надя Горанова

 

Коментари
Последни видеа