Джони Деп и Амбър Хърд се разведоха

Край на една драматична любовна история, изпълнена с обрати

14 януари 2017 г.

Амбър Хърд и Джони Деп преди година - на 3 януари 2016-а присъстват на The Art of Elysium HEAVEN Gala на Вивиан Уестууд и Андреас Кронтхалер в Кълвър Сити, Калифорния

Снимка: Guliver/Jason Merritt/Getty Images for Art of Elysium

След месеци обсъждане и спорове за условията около раздялата си с актрисата Амбър Хърд, холивудската звезда Джони Деп приключи семейния си живот с нея вчера. Двамата финализираха развода си, съобщават световните медии, цитирани от БНТ 1.

Само преди година нищо не предвещаваше такъв край на тяхната любовна история, но ето - този петък 13-и прочутата двойка си каза "Не", след като Амбър Хърд подаде молба за развод миналия май след скандални твърдения, че е била физически малтретирана от Деп. Тези твърдения бяха опровергани с възмущение от най-близките жени на актьора, с които в миналото е споделял живота си. 

Съдебното решение предвижда Джони Деп да плати на Хърд 7 милиона долара и според медиите тя е обещала да ги даде за благотворителност. 

Двамата бяха заедно малко повече от 5 години. Запознаха се през 2011 г. на снимачната площадка на филма "Дневникът на едно пиянде" и се ожениха през февруари 2015 г.

В споразумението им за развод има и клауза, според която те нямат право да обсъждат връзката си публично.

Марина Атанасова

Коментари
Последни видеа