Мистичният доктор Стрейндж

Новите родители препоръчват

04 ноември 2016 г.

Снимки: "Форум Филм България"

"Доктор Стрейндж“ – филмът определено не е за деца под 12 години, но ако има на кого да ги оставите, със сигурност ще е велико изживяване да го гледате. Защото такива фантастични ефекти не сме виждали от... наистина от много отдавна. Може би от "Матрицата" насам.

Фантастичната среда, създадена за филма, е вдъхновена от комиксите на Стив Дитко, а историята е разказана по безподобен начин от Бенедикт Къмбърбач, Тилда Суинтън, Рейчъл Макадамс, Мадс Микелсен, Бенедикт Уонг и Бенджамин Брат.

От днес мистичната визия, снимана в Лондон, Ню Йорк, Катманду (Непал) и Хонконг, за която са създадени 3000 рисунки и 21 чутовни декора „тръгва“ премиерно в кината у нас.

Сюжетът

Животът на неврохирурга д-р Стивън Стрейндж се променя, след като след ужасяваща автомобилна катастрофа не може да използва ръцете си. Когато традиционната медицина го предава, той търси изцеление и надежда на необичайно място – мистериозен анлав на име Камар-Тадж. Скоро Стрейндж, въоръжен с новопридобити магически сили, трябва да избере дали да се завърне към охолния си живот или да загърби всичко, за да защитава света като най-могъщия жив магьосник.

Източник: "Форум Филм България"

Коментари
Последни видеа