Страстният дует на Брад Пит и Марион Котияр

Вижте първи трейлър на "Съюзени" на български

06 октомври 2016 г.

Снимки: "Форум Филм България"

Филмът "Съюзени", добил слава доста, преди да излезе на голям екран, разпали страстите покрай раздялата на Брад Пит с Анджелина Джоли (защото според някои източници Анджелина е хванала съпруга си в изневяра с френската актриса Марион Котияр, с която Пит играе в екшъна) вече има първи трейлър на български. 

Самият той прелива от страст, шпионски заговори и напрегнат екшън, режисирани от Робърт Земекис.

В него Брад Пит е шпионина Макс Ватан, който през 1942 г. среща Мариан Бесежу (Котияр) от Френската съпротива по време на смъртоносна мисия в тила на врага в Северна Африка. Двамата отново се срещат в Лондон, а връзката, която започват, виси на косъм, подложена на изпитанията на размирното време и на ролите, които заемат в него - и двамата са шпиони.

Още в първите кадри изкусителката Котияр подлага на тест героя на Брад Пит. А шансовете им да оцелеят, ако останат заедно, са 60:40 в полза на смъртта. Превъзмогнали на пръв поглед пречките пред любовта си и отдали се на семейно щастие, скоро Макс е съсипан от подозрения към Мариан – каква умела игра играе, какви тайни крие и дали не е изпратена от противниците да го унищожи... Или може би е тест от страна на британското разузнаване?

„Съюзени“ излиза в кината на 2 декември.

Коментари
Последни видеа