Коко Роша за дъщеря си и бъдещето

Супермоделът споделя откровено

Снимка: Guliver / iStock

Казват, че човек върви по стъпките на родителите си и точно това прави 1-годишната дъщеря Йони Джеймс на супермодела Коко Роша – играе и се конти с обувките и слънчевите очила на мама. „Обича да влезе в гардеробната ми и да изважда всичко оттам. Пробва всичките ми токчета и слага всичките ми шапки“, казва Коко пред People.

Роша обича да споделя снимки на дъщеря си в Instagram в различни тоалети, но напоследък сподели и едно не-модно видео: малката брои до 10 на английски и испански и почти е готова с азбуката – при това, само на 19 месеца.

Снимка: Instagram / ioniconran

Роша и съпругът ѝ Джеймс Конран все още се опитват да научат Йони да ходи на гърне, като са започнали когато е била на 13 месеца. „Все още го правим. Мислихме, е, тя ще си знае как да седне, ще знае какво ѝ се върши“, обяснява Джеймс. Роша добавя: „Всеки ден е предизвикателство, но е лудница, когато те направят нещо и ти с изумление си кажеш „всъщност, аз не съм те учила на това, например – откъде знаеш, че самолетът е в небето, а колата прави би-бииип“.

Колкото до бебе номер две двойката казва „не“ засега. „Толкова е забавно да сме около нея и заедно да учим какво е живота. Не знам дали изобщо ще съм способна да обичам някой друг в момента, защото нея обичам много. Може би някой ден“, казва Роша.

Надя Горанова

Коментари
Последни видеа