Бехати Принслу и Адам Ливайн станаха родители

Двойката кръсти първото си бебе Дъсти Роуз

23 септември 2016 г.

Снимка: Guliver / Getty Images

Ливайн си има нов ангел за обичане. Фронтменът на The Maroon 5 и съпругата му намибийският модел Бехати Принслу посрещнаха дъщеря си Дъсти Роуз Ливайн в сряда в Калифорния, пише celebritybabies.people.com.

37-годишния Ливайн се ожени за десет години по-младата от него Принслу през 2014, след като се срещаха две години. И ангелът на Victoria’s Secret и съпругът й използваха Instagram, за да ни държат в час с развитието на бременността.

Просто се хвърляме с главата напред и ще се опитваме да се справяме“, каза съдията от The Voice през април за това как той и Бехати планират да се справят с родителството.

Ливайн добави, че не е притеснен, но се съгласи, че вероятно ще се промени, когато дъщеря му се появи с думите: „Сигурно доста повече ще откачам, когато видя бебето и ще си викам: „Оу, там има бебе сега!

Въпреки че Дъсти е първото дете за двойката, да направят голямо семейство е било от самото начало един от приоритетите им. „Искам да имам 100 деца“, каза през август 2014 Ливайн. „Искам да имам повече деца, отколкото е социално отговорно“, потвърди намерението си той.

Надя Горанова

Коментари
Последни видеа