Протягащо се бебе покори мрежата (видео)

Защото татко му монтирал забавно видео

Снимка: Guliver / iStock

Милиони бяха удивени от видеото на 5-месечния Кейдън, което показва как момченцето смешно вдига ръцете си над главата и сладко се протяга, веднага след като го разповият от одеалцето му на сутринта. "Той така си прави от момента, в който се роди - все едно в ръчичките му има пружини, които се изпъват при първа възможност", разказва пред The Huffington Post таткото на бебето Кент Сири от Бостън.

По думите на Кент, бебето от раждането си е свикнало да спи плътно повито. Този метод му помагал спокойно да спи през цялата нощ, като не се тормози от неконтролираните движения на ръцете си, като се чувства комфортно и безопасно.

Неотдавна Кент започнал да снима видеа как смешно Кейдън си вдига ръцете на сутринта, след като го разповият, и да пуска кратките филмчета във Facebook, само за да радва роднини и приятели. Просле му дошла идеята да монтира филмчетата заедно, като ги озвучил с подходяща музика или откъси от саундтракове на филми, така че протягането на бебока да се синхронизира с мелодията.

За няколко дена въпросното видео стана гледано от повече от 14 милиона души. Позабавлявайте се.

Надя Горанова

Коментари
Последни видеа