Круз Бекъм стартира кариера като певец

Предричат му успех като на Джъстин Бийбър

01 ноември 2016 г.

Снимка: Instagram / davidbeckham

Дейвид Бекъм реши да сподели нова снимка на малкия си син Круз в Instagram. И тя предизвика небивал интерес, пише deti.mail.ru. Работата е в това, че таткото е запечатал 11-годишния си син в студио с микрофон и слушалки в момент, в който работи над запис на песен. И това фото потвърди, че Круз, с разрешението на родителите си, е решил сериозно да се занимава с пеене.

За това, че Круз пее добре, разбраха наскоро всички, когато родителите му пуснаха в социалните мрежи видео. И останаха поразени от това как той владее гласа си, както и от чувството му за ритъм.

Известният телевизионен водещ и продуцент Саймън Коуел, след като слушал Круз, заявил, че е готов да подпише договор с него. Но родителите на младежа избрали друг продуцент – Родни Джъркинс, в чието студио е направена и въпросната снимка. За Джъркинс особено настоявала Виктория, тъй като той е помогнал за развитието на кариерата не само на Дженифър Лопес и Джъстин Бийбър, но и на Spice Girls, в чийто състав навремето бе и госпожа Бекъм.

А експерти твърдят, че талантът на Круз по нищо не отстъпва на този на Джъстин Бийбър. И то при положение, че синът на Бекъм е с цели три години по-малък, отколкото бе Бийбър, когато стъпи на сцената. Така че Круз има страхотни перспективи и ако не си промени мнението да направи пеенето своя професия, му предсказват блестяща кариера.

Надя Горанова

Коментари
Последни видеа

Мисия

17 юни 2019 г.