12-годишен австралиец е най-красивото момче на света

Славата на Уилям Франклин-Милър тръгва от Twitter, викат го в Холивуд

23 август 2016 г.

Младият модел и актьор Уилям Франклин-Милър от Мелбърн, доскоро известен само в тесни кръгове, се прослави в цял свят, след като една японска ученичка постна негова фотография в Twitter. Почти мигновено снимката получи стотици споделяния и коментари в интернет – първо в азиатските страни, а после и във всички останали.

Момчето имало по 100 нови заявки за приятелства на всеки три секунди, съобщава letidor.ru. В социалните мрежи наричат Уилям най-красивото момче на планетата.

Снимка: Instagram@william.franklyn.miller

Майката на Уилям - Шанън Фраклин-Милър се гордее със сина си и не се притеснява от неговата ненадейна популярност, напротив - тя се радва на това стечение на обстоятелствата.

Снимка: Instagram@william.franklyn.miller

"Уил ходи на училище, играе ръгби и обича да се забавлява с приятели, но освен това от 7-годишен работи като рекламен модел, а неотдавна получи малка роля в сериал“, разказва тя.

Снимка: Instagram@william.franklyn.miller

Неочакваната слава на 12-годишното момче всъщност е в полза на кариерата му – канят го да участва в тв шоута, вземат му интервюта за списания и даже го викат в Холивуд, където вече е планирано участието му в няколко кастинга.

Снимка: Instagram@william.franklyn.miller

 

Коментари
Последни видеа