Над 20 хлапета участват в българския клип за Детската Евровизия

Гледаме премиерно „Вълшебен ден“ на 2 октомври

27 септември 2016 г.

Снимки: БНТ1

Официалната премиера на българската песен за Детската Евровизия 2016 предстои на 2 октомври в предаването на БНТ1 „Денят започва с Георги Любенов”.

В момента режисьорът Васил Стефанов снима видеоклипа към „Вълшебен ден” с амбицията да представи таланта и уникалността на всички деца.

„Самите деца са вълшебни сами по себе си. Тези, които участват във видеото, са феноменални и успяха да покажат това по най-добрия начин. За ограниченото време от 3 минути исках да има максимален брой деца. Мисля, че е важно ти самият да имаш деца, за да разбереш как да се отнасяш към тях. Другото е да имаш много търпение и да работиш бързо, за да не се изпусне момента.”, споделя режисьорът.

В клипа участват над 20 деца с изявен талант в музиката, танца и спорта. По време на снимките певицата Лидия Ганева носи тоалети, специално създадени за нея от дизайнерката Радина Томчева от българска фирма за детско облекло.

Новата песен, с която момиченцето ще представи България в Малта на 14-ото издание на песенния конкурс, звучи модерно и ще се хареса на тийнейджърската аудитория, смятат от БНТ1. Музиката и аранжиментът на „Вълшебен ден” са дело на Владимир Ампов – Графа, автори на текста са Владимир Ампов – Графа и Илия Григоров. Екипът на "Монте Мюзик" умело вплете в песента посланието за силата на детските мечти, които могат да превърнат света в по-добро и светло място за живеене.

Предстоящото тв шоу на 20 ноември в малтийската столица Валета ще бъде по-различно от познатите досега. За първи път спектакълът ще се реализира от три локации и ще започне в по-ранен час от обичайното – 17:00 часа местно време.

 

Коментари
Последни видеа