Mила Кунис: Децата ми няма да са разглезени

Актрисата и Аштън Къчър са категорични

Снимка: Guliver / Getty Images

Една от най-важните теми, които обсъждахме, ако някога имаме деца, е как да ги възпитаме така, че да не станат задници“, каза Кунис за австралийското радиопредаване „The Kyle and Jackie O Show“. „Това ни е важно, защото и двамата сме израснали в бедност и всичко, което сме постигнали, е благодарение на нас. И много добре знаем колко стува един долар. Нищо не ни е било дадено“, допълва тя.

Кунис е съгласна, че ще е трудно да обясни на 22-месечната си дъщеря Уайът Изабел и на бебето, което се очаква, как да оценяват всичко, което имат, тъй като те никога „няма да вечерят супа от кетчуп“. Но тя и Аштън са готови да дадат всичко от себе си.

Въпрос на възпитание от много ранна възраст е да им обясним, нали знаете, „мама и тати имат пари, но вие сте бедни“, шегува се тя. „Вие сте мнооого бедни, нямате нищо. Мама и татко имат банкова сметка.

За последния си филм „Палави мамчета“ (с премиера у нас на 28 август) звездата казва, че той е не толкова да направи за смях света на майките, колкото да покаже, че родителството има много страни, пише celebritybabies.people.com.

Надя Горанова

Коментари
Последни видеа