Никол Ричи: Не давайте да пипат бременния ви корем

Съветите на риалити звездата към бъдещи майки

Никол Ричи и съпруга ѝ Джоел Маден

Снимка: Guliver/Getty Images

В интервю за сп. People Никол Ричи, наричана до неотдавна "дивото дете на Холивуд", разказва за своите радостни, но и тежки периоди на майчинството и бременността, а също така и дава съвети на бъдещите майки.

"Първо, не позволявайте на никого да ви пипа по корема. Всеки мисли, че има право да ви докосва“, казва риалити звездата, модел и дизайнер.

„Второ, всеки смята, че трябва да поучава бременната за живота. Не се поддавайте на това, което ще ви кажат други родители. Няма един-единствен начин за възпитанието на деца, нито има еднакво поведение за майката. Как ще възпитавате децата си зависи от вашето собствено възпитание и житейски възгледи.“

Модната икона, която на 21 септември ще навърши 35, е осиновена дъщеря на прочутия музикант Лайънъл Ричи и е омъжена за вокалиста на групата Good Charlotte – Джоел Маден, с когото си имат момченце и момиченце.

Разбира се, има моменти, в които Ричи е искала да постъпи по друг начин като майка. „Когато моите деца спяха, пазех абсолютна тишина, и сега те имат много лек сън – всеки шум може да ги събуди.“

Да си родител е сложно и всеки изпада в трудни периоди, но те са част от "професията" майка. А и винаги има кой да те забавлява.

„Боже мой, децата ме карат да се смея всеки ден, смея се непрекъснато. На телефона си винаги имам забавни снимки и видеа“, казва Ричи и разкрива, че в семейството ѝ винаги цари весела атмосфера.

Еми Спасова

 

Коментари
Последни видеа