Поли Генова потвърди, че очаква дете с нова песен

Певицата сподели вълнуващата новина на концерта "Българската Коледа"

26 декември 2018 г.

Поли Генова представи нова песен и сподели вълнуваща новина около личния си живот - на концерта на Българската Коледа певицата за първи път публично потвърди, че очаква първородното си дете през пролетта на 2019 г.

Звездата от "Евровизия 2016" сподели, че най-новата ѝ песен "Гeроите“ е наистина специален проект за нея и новото ѝ семейство: "Вдъхнових се от дарението на малките пелени за недоносените бебета, което Pampers направиха. Почувствах, че и аз мога да даря малко сила и кураж, посвещавайки песента си на най-малките бебета и на другите герои - техните родители, които всяка секунда се борят за живота на децата си."

Наскоро Pampers обявиха старта на мащабно дарение на специализирани пелени за недоносени бебета, което ще обхване 45 неонатални отделения в цяла България. Това са единствените пелени в България, създадени специално за нуждите на най-крехките създания у нас, родени през втория триместър на бременността и с екстремно ниско тегло – от 800 грама.

„Героите” е по музика на Красимир Тодоров и Поли Генова, а текстът - на самата Поли. Тя ще бъде част от предстоящия албум на певицата, който ще бъде на пазара през пролетта на 2019 година. Клипът към песента се очаква да излезе в първите дни на новата година и ще бъде качен в официалния канал на Поли Генова в Youtube.

Коментари
Последни видеа